Το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη που θα σε σηκώσει από τον καναπέ: “Γυμνάσου για εσένα, όχι για το Instagram”

Η Ρούλα Ρέβη είναι πολύ δυναμική χρήστρια του Instagram με αναρτήσεις στο προφίλ της που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, μιας και η γνωστή φωτογράφος μέσα από δικές της εμπειρίες θέλει να περνά κι ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Αυτή τη φορά το μήνυμά της αφορά την άσκηση θέλοντας να μοιραστεί με τις διαδικτυακές της φίλες τις συμβουλές που της έχει δώσει ο γυμναστής της.

Η Ρούλα Ρέβη ποζάρει σε ένα όργανο γυμναστικής και κάνει μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, όταν γνώρισε τον αθλητισμό, ενώ στη συνέχεια εξηγεί πως αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου, είναι πως πρέπει να γυμναζόμαστε για εμάς και όχι για το… Instagram.

Είναι μεγάλο αντικαταθλιπτικό η γυμναστική

Η ανάρτησή της

“Απέναντι από το δωμάτιο μου σαν παιδί κοιτούσες Και έβλεπες το Καραϊσκάκη ,τόσο κοντά που νόμιζες πως μπορείς να αγγίξεις το γήπεδο με το χέρι σου , ήμουν τυχερή , επειδή ήμουν ένα παιδάκι μέσα στην τσίτα και θες από ένστικτο τα απογεύματα έτρεχα εκεί για στίβο , είχα περάσει από όλα τα άθληματα , έβρισκα χαρά και μάλλον οι ορμόνες του αθλητισμού με έκαναν να είμαι μέχρι και ευτυχής θα έλεγα.

Μετά έγινα αθλήτρια του πινγκ πονγκ για πολλά χρόνια πήγαινα στο γήπεδο και έπαιζα με ρομπότ μέχρι τέλους, η μάνα μου με μάζευε ημιλιπόθυμη. Μετά έγινα και διαιτητής σε αγώνες στο ειρήνης και φιλίας, και μετά αν όλα ήταν ρόδινα στη ζωή μου θα συνέχιζα αλλά δεν ήταν …

Ποτέ δεν σταμάτησα τη γυμναστική, ναι έχω κάνει διαλείμματα όχι απείρως μεγάλα αλλά όταν γέννησα μπήκα κατευθείαν γιατί μου έλειπε η Χαρα του μετά τη γυμναστική, τώρα κάνω πιο συνειδητά αυτά που θέλω όμως κουράζομαι μερικές μέρες δεν θέλω και επιμένω και μετά πετάω. Όταν έχω τις κλειστές μου περπατάω μόνη μου και αυτό είναι οκ και πολύ καλό. Το σώμα σε ανταμείβει, δυναμώνει σου λέει ευχαριστώ, προχώρα.

Είναι μεγάλο αντικαταθλιπτικό η γυμναστική, όλα τα συστατικά της Χαράς είναι μέσα στο σώμα μας εκεί και περιμένουν να απελευθερωθούν. Σήκω και κάνε ένα μικρό βήμα κάθε μέρα, η αυτοπεποίθηση σου θα απογειωθεί και θα ανακαλύψεις σημεία στο κορμί σου που είχες ξεχάσει πως υπάρχουν. Μην αγχώνεσαι με αυτά που βλέπεις στο Ινστα, μου έλεγε ο γυμναστης μου πως μόνο με επιμονή και υπομονή θα δεις αποτέλεσμα δεν υπάρχει κανένα μυστικό και καμία γυναίκα που δεν ιδρώνει και παραμένει βαμμένη και περιποιημένη και χαμογελαστή δεν κάνει αληθινή γυμναστική να δες τις αθλήτριες όλες έχουν δουλέψει σκληρά.

Μην φοβάσαι πως έχεις πρόβλημα επειδή σε ένα μήνα δεν βλέπεις αποτέλεσμα άρα δεν είσαι καλή. Πρέπει να το δουλέψεις για να το πάρεις πίσω, χαλαρά ήρεμα χωρίς άγχος καντο για εσένα όχι για το Ινσταγκραμ. Αγάπη παιδιά”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Διαβάστε επίσης

Το θάνατο του έκτου παιδιού από οξεία ηπατίτιδα ανακοίνωσε το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων ΗΠΑ

Tα κρούσματα COVID-19 αυξάνονται και πάλι στην Αμερική, προειδοποιεί ο PAHO

10 μέρη φρούτων και λαχανικών, που ίσως δεν ξέρετε ότι μπορείτε να φάτε

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.