Λεπτά χείλη: Κόλπα για να φαίνονται μεγαλύτερα

Τα χείλη είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Δεν αποτελούν μόνο φαντασίωση των ανδρών αλλά και διακαή πόθο των περισσότερων γυναικών.

Τι ποιο όμορφο από σαρκώδη, γεμάτα, αισθησιακά χείλη! Εκτός από τις αισθητικές επεμβάσεις, υπάρχουν απλά μυστικά περιποίησης και μακιγιάζ που προτείνουν οι κορυφαίοι make up artist για σαρκώδη και γεμάτα χείλη.

Όποια και αν είναι τα χείλη, μπορείτε να τους δώσετε το τέλειο σχήμα μέσω του μακιγιάζ για να τα κάνετε πιο ζουμερά και όμορφα. Ωστόσο, για αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε για το σωστό μακιγιάζ σύμφωνα με τα χείλη σας. Για να μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας όμορφα, τότε ας μάθουμε συμβουλές μακιγιάζ για τα χείλη.

Λεπτά χείλη: Κόλπα για να φαίνονται μεγαλύτερα

Αν το κάτω μέρος των χειλιών είναι ελαφρώς γεμάτο, τότε φαίνεται όμορφο και ελκυστικό. Αν πάλι θέλεις να το κρύψεις, τότε ο τρόπος είναι πολύ απλός. Χρησιμοποιήστε το χρώμα των χειλιών με τον ίδιο τρόπο στα πάνω αλλά και στα κάτω χείλη. Στη συνέχεια, για την τέλεια ισορροπία, εξισορροπήστε το κέντρο του άνω χείλους με ένα λευκό μολύβι ή ένα κρεμώδες nude ματ χρώμα. Τα χείλη θα φαίνονται πιο λεπτά.

Αν το πάνω χείλος είναι χοντρό

Μπορείτε να ομορφύνετε τα πάνω χοντρά χείλη σας με τη βοήθεια του μακιγιάζ. Εφαρμόστε αρχικά φυσικό κραγιόν στα χείλη σας και απλώστε ένα ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμο φωτεινό κραγιόν στην κορυφή. Για να του δώσετε μια λεπτή εμφάνιση, εφαρμόστε μια πιο σκούρα απόχρωση στο εσωτερικό.

Αν τα χείλη είναι επίπεδα

Τα επίπεδα χείλη δεν φαίνονται όμορφα. Δεν υπάρχει ούτε εξόγκωμα ούτε κάποιο σχήμα σε αυτά. Όσοι έχουν επίπεδα χείλη θα πρέπει να χρησιμοποιούν πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση καθώς τα πιο σκούρα χρώματα μπορεί να φαίνονται διάχυτα στα επίπεδα χείλη. Μπορείτε επίσης να δώσετε ένα καλό σχήμα στα χείλη σας με αυτό.

Αν τα χείλη είναι λεπτά

Δεν αρέσουν σε κάθε γυναίκα ή κορίτσι τα λεπτά χείλη. Για να κάνετε τα χείλη να φαίνονται πιο πυκνά, εφαρμόστε το lip liner από το σχήμα των χειλιών σας και στη συνέχεια ανακατέψτε το. Λάβετε υπόψη ότι για να κάνετε τα χείλη να φαίνονται πιο πυκνά, χρησιμοποιήστε σκούρο χρώμα.

Εάν το πάνω και το κάτω χείλος δεν είναι το ίδιο

Εάν τα σχήματα των άνω και κάτω χειλιών σας δεν ταιριάζουν μεταξύ τους, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι χειλιών για να τα κάνετε να φαίνονται κανονικά. Έτσι ώστε και τα δύο χείλη να γίνουν ίσα. Για να υιοθετήσετε προσεκτικά αυτό το κόλπο, εφαρμόστε το lip liner με ένα ελαφρύ χέρι και μετά ανακατέψτε το.

Και μην ξεχνάτε το contouring. Η τεχνική αυτή λειτουργεί και στα χείλη. Οι φωτοσκιάσεις στα χείλη τους δίνουν όγκο. Χρησιμοποιήστε μπρόνζερ ή μια σκούρα ουδέτερη πούδρα.

Διαβάστε επίσης 

Όλα τα κόλπα για να σταματήσετε το συνεχές φτέρνισμα

Μήπως είσαι εργασιομανής; Κάνε το τεστ των 7 ερωτήσεων και δες την απάντηση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.