Η Τζένιφερ Άνιστον μόλις αποκάλυψε τη γυμναστική που κάνει και καίει διπλάσιες θερμίδες!

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι 53 ετών και το καλογυμνασμένο κορμί της σίγουρα το ζηλεύουν πολλές νεότερές της. Βέβαια, και τα καλογυμνασμένα κορμιά… κόποις κτώνται και η Χολιγουντιανή σταρ το ξέρει καλά αυτό. Έτσι, φροντίζει να έχει τη γυμναστική αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητά της.

Αλλά, ως… Υδροχόος που είναι, βαριέται τα ίδια και τα ίδια, γι΄ αυτό και φροντίζει με τον προσωπικό της γυμναστή να κάνουν διαφορετικά προγράμματα γυμναστικής κάθε φορά.

Η γυμναστική που κάνει και καίει διπλάσιες θερμίδες!

Η Τζένιφερ Άνιστον πρόσφατα μιλώντας στο “First For Women” αποκάλυψε τη γυμναστική που κάνει και διατηρεί το σώμα της σε φόρμα. Και πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο και άκρως ενδιαφέρον!

Συγκεκριμένα, στο γυμναστήριο που πηγαίνει, κάνει μάθημα διάρκειας μόνο 30 λεπτών σε μηχανήματα αναρρίχησης εσωτερικού χώρου. Ο συγκεκριμένος τρόπος εκγύμνασης όπως ισχυρίζεται την κάνει να καίει διπλάσιες θερμίδες από άλλες ασκήσεις.

“Το να αλλάξω τη ρουτίνα της προπόνησής μου είναι το κλειδί… Πάντα προσπαθώ να εκπλήσσω τους μυς μου” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον μάς έδειξε πώς γυμνάζεται

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μας αποκαλύπτει ένα από τα “μυστικά” της για τον τρόπο που γυμνάζεται και όπως είπαμε, είναι διαφορετικός κάθε φορά. Πριν λίγους μήνες είχε ανεβάσει στο προφίλ της στο Instagram ένα σετ ασκήσεων – δεν το λες και εύκολο – που έκανε.

Πάντως, όπως εξήγησε επίσης στο στο “First For Women”, δεν αρκεί μόνο η γυμναστική. Φροντίζει και τη διατροφή της, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο πρωινό της, όπου δεν παραλείπει ποτέ τη βρώμη ενώ πίνει πάντα ένα ποτήρι νερό με λεμόνι.

Διαβάστε επίσης

Νέος τετραψήφιος αριθμός για τη διευκόλυνση των οδηγών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης

Πόσο πρόθυμοι είναι οι γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους κατά της COVID-19;

34χρονη μπήκε στο χειρουργείο για πέτρα στα νεφρά και παραλίγο να χάσει τη ζωή της

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.