64χρονη γυμνάστρια με κοιλιακούς φέτες δίνει συμβουλές για να μην πάρουμε κιλά στις γιορτές

Η 64χρονη Λέσλι Μάξγουελ είναι personal trainer και στα social media και δη στο Instagram έχει χιλιάδες followers. Ο λόγος από τη μια είναι οι συμβουλές που δίνει και από την άλλη, το εντυπωσιακό κορμί της, καθώς διαθέτει κοιλιακούς-φέτα!

Η Λέσλι, με αφορμή τις Γιορτές των Χριστουγέννων, έδωσε κάποια πολύτιμα tips πώς να παραμείνουμε fit και αυτή την γεμάτη πειρασμούς περίοδο και να μην πάρουμε κιλά.

Τι πρέπει να αποφύγετε

Σύμφωνα με την 64χρονη trainer, την περίοδο των Χριστουγέννων θα πρέπει να τρώτε περισσότερο γαλοπούλα παρά γλυκά.

«Το ένα είναι πρωτεΐνη και το άλλο διασπάται σε ζάχαρη. Θα έλεγα επίσης να το πάτε πιο χαλαρά με τα αναψυκτικά και το κρασί, καθώς αυτά είναι ”κενές θερμίδες” και συνήθως αποθηκεύονται ως σωματικό λίπος», συμβουλεύει.

«Επίσης, δεν χρειάζεται να φάτε όσα σας προσφέρουν. Εάν έχετε τελειώσει το γεύμα σας και σας προσφέρουν κι άλλο φαγητό, απλώς περιμένετε ένα λεπτό. Το αίσθημα της υπερφαγίας συνήθως υποχωρεί», εξηγεί.

Κι άλλη συμβουλή

Μια άλλη συμβουλή της είναι το περπάτημα… «Καλό θα ήταν να πάτε μία βόλτα μετά το χριστουγεννιάτικο δείπνο. Το δυναμικό βάδισμα μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά κάθε μυ των ποδιών και των γλουτών σας. Κάψτε αυτές τις επιπλέον θερμίδες με μια βόλτα με κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή με τους φίλους σας. Οποιοσδήποτε μπορεί να ακολουθήσει αυτές τις διατροφικές συμβουλές».

Και τονίζει: «Προσπαθήστε επίσης να κάνετε μια σωστή προπόνηση μεταξύ των εορταστικών εκδηλώσεων, για να αντισταθμίσετε το επιπλέον φαγητό και ποτό».

Διαβάστε επίσης

Ακολούθησε αυτές τις 5 συμβουλές και δώσε τέλος στο φούσκωμα που σε ταλαιπωρεί

Τα πιο λαμπερά Χριστουγεννιάτικα χωριά στην Ελλάδα

Σούπερ διασκεδαστικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά και γονείς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.