6 στάσεις στο σεξ για … προχωρημένους – Θα τις δοκιμάσετε;

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες υπάρχει ένα χάσμα 27 ολόκληρων μονάδων μεταξύ των δύο φύλων στο θέμα της κορύφωσης στο σεξ. Το 95% των ανδρών έρχεται σε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, εν αντιθέσει με το 65% των γυναικών.

Είναι σαφές ότι, όταν πρόκειται για διεισδυτικό σεξ, τα γεννητικά όργανα των γυναικών χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο από τα αντίστοιχα αρσενικά. Όταν οι ερωτογενείς ζώνες διεγείρονται με τον σωστό τρόπο, όλα τα είδη οργασμών είναι πιθανά.

Οι στάσεις του σεξ είναι εκατοντάδες. Υπάρχουν, όμως, κάποιες, που, αν σέβεσαι τον «σεξουαλικό» σου εαυτό, πρέπει να τις δοκιμάσεις έστω και μια φορά στη ζωή σου, λένε οι ειδικοί.

Αν νομίζατε πως αρκούν οι κλασικές στάσεις στις συνερεύσεις σας, κάνετε λάθος. Η ποικιλία αναζωογονεί το πάθος, αυξάνει την ένταση και προσφέρει πιο δυνατούς οργασμούς και στους δύο. Απόψε λοιπόν, κάντε κάτι διαφορετικό…

Διαβάστε τις εγκεκριμένες από σεξοθεραπευτές στάσεις σεξ, για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ.

Στάση καουμπόισσα

Η καουμπόισσα ή γυναίκα από πάνω, είναι μια κλασική θέση για γυναικεία ευχαρίστηση. Σε αυτή τη στάση έχετε τον έλεγχο των κινήσεων και της ταχύτητας, ώστε να μπορείτε να βιώσετε το σεξ, όπως ακριβώς σας αρέσει.

“Δείξε στον σύντροφό σας πώς σας αρέσει να σας ερεθίζει. Είτε αυτοδιεγερθείτε μπροστά του, είτε πιάστε το χέρι του και δείξτε του τι, ακριβώς σας αρέσει. Ο σύντροφός σας δεν θα το μάθει, αν δεν του το δείξετε”, λέει η Jordan Rullo. PhD, πιστοποιημένη σεξοθεραπεύτρια με την εφαρμογή υγείας Flo.

Πώς είναι η στάση

Ο σύντροφός σας ξαπλώνει στο κρεβάτι.

Σκαρφαλώνετε πάνω από τον σύντροφό σας και τον παίζετε.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το πέος του μέσα σας.

Η τεχνική της ευθυγράμμισης της συνουσίας (CAT)

Η τεχνική CAT δεν σημαίνει γάτα, αλλά coital alignment technique. Δηλαδή τεχνική της ευθυγράμμισης. Ουσιαστικά πρόκειται για μία παραλλαγή της κλασικής στάσης του ιεραποστολικού.

Ανεβάζοντας τη γωνία της λεκάνης σας, το σώμα του συντρόφου σας θα έχει πιο άμεση επαφή με την κλειτορίδα σας και τη γύρω ερωτογενή ζώνη, ενισχύοντας την ευχαρίστηση.

Επιπλέον, ο σύντροφός σας θα πρέπει να επικεντρωθεί σε αργές εμπρός και πίσω κινήσεις, αντί για γρήγορες κινήσεις μέσα και έξω, έτσι ώστε με κάθε κίνηση να διεγείρεται η κλειτορίδα, λέει η Rullo.

Πώς είναι η στάση 

Ξαπλώστε στο κρεβάτι με ένα μαξιλάρι κάτω από τον πισινό σας, ώστε οι γοφοί σας να έχουν γωνία προς τα πάνω.

Ο σύντροφός σας είναι από πάνω σας, τοποθετώντας τον εαυτό του έτσι, ώστε η βάση του πέους να αγγίζει την κλειτορίδα, όταν σας διαπερνά.

Στάση Κουτάλι

Η στάση κουτάλι είναι εξαιρετική για γυναικείους οργασμούς, καθώς επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στην κλειτορίδα, είτε με το χέρι σας, είτε με το χέρι του συντρόφου σας, είτε με δονητή, λέει η Courtney R. Padjen, PhD, LAMFT, σεξοθεραπεύτρια και διευθύντρια του Κέντρου Σεξουαλικής Ευεξίας. Η διέγερση της κλειτορίδας είναι το κλειδί και αυτή η θέση επιτρέπει αυτό το αποτέλεσμα.

Πώς είναι η στάση

Εσείς και ο σύντροφός σας ξαπλώνετε και οι δύο στο πλάι, οπότε ο σύντροφός σας, σας κυνηγάει με το… κουτάλι. (Εσείς πρέπει να είστε το κουταλάκι).

Ο σύντροφός σας προσαρμόζει τη θέση του, έτσι ώστε να μπορεί να διεισδύσει.

Στάση καρότσι

Αν θέλετε να γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί και να ακροβατείτε, ενώ προσπαθείτε να φτάσετε στον οργασμό, η Padjen συνιστά να δοκιμάσετε το ανεστραμμένο καρότσι.

«Αυτή είναι μια άλλη θέση, όπου υπάρχει άμεση πρόσβαση στην κλειτορίδα και στην κλειτορίδα μπορεί να γίνει μασάζ με ένα χέρι ή να διεγείρεται με δονητή», λέει ο Padjen.

Πώς είναι η στάση

Ξαπλώστε ανάσκελα

Ο σύντροφός σας σας διαπερνά, ενώ εσείς σηκώνετε τα πόδια σας στους ώμους του ή γύρω από τον λαιμό του. (Αυτό μπορεί να γίνει και με τους δύο συντρόφους στο κρεβάτι ή με εσάς στην άκρη του κρεβατιού και τον σύντροφό σας όρθιο.)

Στάση σκύλου

Αν σας αρέσει η βαθιά διείσδυση, η στάση του σκύλου είναι για εσάς. Αυτή η θέση είναι, επίσης, καλή για τη διέγερση του σημείου G.

Το σημείο G είναι μια ερωτογενής ζώνη στο εσωτερικό του κόλπου, που βρίσκεται περίπου δύο ίντσες σε βάθος στο μπροστινό κολπικό τοίχωμα και είναι εκεί, όπου μπορούν να διεγερθούν οι εσωτερικοί άξονες της κλειτορίδας.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε να έχετε έναν οργασμό με σημείο G, να είστε βέβαιοι ότι είστε ήδη πολύ διεγερμένοι, λέει η Rullo.

Για να διεγείρετε το σημείο G με μοναδικό τρόπο, βάλτε τον σύντροφό σας να επικεντρωθεί στο να κινείται πλάι-πλάι ή να λικνίζεται μπρος-πίσω και όχι σε γρήγορες κινήσεις ώθησης.

Εκτός από τη δράση του σημείου G, υπάρχει επίσης η επιλογή να αγγίξετε την κλειτορίδα σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα παιχνίδι (ερωτικό βοήθημα) πάνω της.

Πώς είναι η στάση 

Ανεβείτε στα τέσσερα. Εάν είναι πιο άνετο, μπορείτε να χαμηλώσετε στους αγκώνες σας.

Ο σύντροφός σας γονατίζει πίσω σας και μπαίνει με το πέος.

Όταν πρόκειται για οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ στη γυναίκα, τις περισσότερες φορές η διέγερση της κλειτορίδας είναι πολύ σημαντική.

Επομένως οι στάσεις, που επιτρέπουν την πρόσβαση στην κλειτορίδα, είναι ιδανικές.

Παίξτε με τις στάσεις που αναφέρονται παραπάνω και δείτε ποια λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Επίσης, μην ξεχνάτε να επικοινωνείτε, υπογραμμίζουν οι ειδικοί. Η επικοινωνία μπορεί να κάνει το σεξ ακόμα καλύτερο, όταν εκφράζεις τις επιθυμίες σου και ενημερώνεις τον σύντροφό σου τι χρειάζεται, για να σε φέρει σε έκσταση.

Πηγή: insider.com

Διαβάστε επίσης 

Επιδόσεις στο σεξ: Πόσο υψηλές είναι στα 50 plus και το πλεονέκτημα της ηλικίας

Αισθητική Γυναικολογία: Σεξουαλική αναγέννηση στις γυναίκες με ανώδυνο και ασφαλή τρόπο

Τι να πω στο παιδί και πώς να του μιλήσω για την σεξουαλική κακοποίηση

Author

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.