Η Χάλι Μπέρι μάς δείχνει τρεις ασκήσεις για τέλεια γυμνασμένα χέρια

Οι διάσημες σταρ του Χόλιγουντ το έχουν ρίξει για τα καλά στη γυμναστική και συχνά μέσα από τα social media δείχνουν ασκήσεις γυμναστικής που ακολουθούν οι ίδιες. Ανάμεσα στις fit σταρ είναι και η Χάλι Μπέρι, η οποία συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες ασκήσεις για το πώς να γυμνάσουμε το σώμα μας μέσα από το Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 H ηθοποιός και ο προσωπικός της γυμναστής Peter Lee Thomas εστίασαν σε ασκήσεις που αφορούν τα χέρια και συγκεκριμένα στoχεύουν στο να «ξυπνήσουν» δικέφαλους, τρικέφαλους και ώμους.

Άσκηση 1η

Στο πρώτο στόρι, η Χάλι Μπέρι και ο γυμναστής της στέκονται όρθιοι, με τα πόδια ανοιχτά και κάνουν μικρούς κύκλους με τα χέρια τους, περιστρέφοντάς τα μπρος και πίσω.

Άσκηση 2η

Με λυγισμένα τα πόδια, ενωμένους τους αστραγάλους και έχοντας σκύψει προς τα μπρος, ανοίγουν και κλείνουν τα χέρια, μιμούμενοι το πέταγμα των πουλιών.

Άσκηση 3η

Στο τρίτο και τελευταίο στόρι, η  Χάλι Μπέρι κάνει κάθισμα, ακουμπά τα χέρια στο έδαφος και ύστερα μετατρέπει το κάθισμα σε πήδημα, με το σώμα να καταλήγει σε κάθετη θέση.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η συνήθεια που πρέπει να αποκτήσεις μετά το φαγητό

Μελέτη: Τι δείχνει η χορήγηση της θεραπείας για αυτοάνοσα στους ασθενείς που νοσούν επίσης από COVID-19

Πώς η παλάμη σου θα σου δείξει πόσο πρέπει να φας. Το κόλπο που θα σε ενθουσιάσει

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.