Σέξι τρικ για να ξυπνήσετε τη σχέση σας

Ανεξαρτήτως το πόσο καιρό είστε μαζί με τον σύντροφο σας, τα τακτικά βραδινά ραντεβού είναι απαραίτητα. Ένα επιτυχημένο ραντεβού βοηθά στη δημιουργία νέων, χαρούμενων αναμνήσεων, ενώ μπορεί να ξεκινήσει ένα βαθύτερο επίπεδο εκτίμησης και οικειότητας.

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα

Οι οπτικές ενδείξεις και το περιβάλλον, παίζουν τεράστιο ρόλο όταν πρόκειται για το μυαλό σας, οπότε ο καθορισμός του σωστού τόνου στο χώρο σας είναι σημαντικός από την αρχή. Είναι δεδομένο ότι όπου κι αν βρίσκεστε πρέπει να είστε καθαροί και άνετοι, οπότε φροντίστε να απομακρύνετε την ακαταστασία που αποσπά την προσοχή και να κάνετε μια γρήγορη εργασία με ηλεκτρική σκούπα αν χρειαστεί. Αλλά το “καθαρό” από μόνο του δεν σημαίνει απαραίτητα ρομαντικό. Για να δημιουργήσετε μια οικεία ατμόσφαιρα, θα χρειαστείτε μερικές πινελιές.

Στρώστε το τραπέζι με φρέσκα λουλούδια ή πασπαλίστε με ροδοπέταλα στο δωμάτιο. Δημιουργήστε φωτισμό διάθεσης με ένα χαμηλότερο φωτισμό, ή ανάβοντας κεριά σε όλο το χώρο.

Ένα άλλο τρικ είναι η μουσική. Δημιουργήστε μια λίστα αναπαραγωγής που γνωρίζετε ότι θα απολαύσετε ή απλώς βάλτε τζαζ ή κλασική μουσική για να χρησιμεύσει ως ήρεμος ήχος φόντου. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ανάψετε θυμιαμα για να δώσετε στο δωμάτιο ένα ζεστό άρωμα και ατμόσφαιρα.

Δημιουργήστε διάθεση

Τώρα που το δωμάτιο έχει ρυθμιστεί, ήρθε η ώρα να εστιάσετε σε εσάς. Το να τοποθετείτε τον εαυτό σας στο σωστό χώρο για μια ρομαντική νύχτα είναι απαραίτητο και είναι ένα από τα πράγματα που μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί.Η δύναμη του αρώματος δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται, καθώς μπορεί να μεταμορφώσει τη διάθεση και να προκαλέσει συγκεκριμένα συναισθήματα ή αντιδράσεις, στο σύντροφο σας.

Σωστό ντύσιμο

Αυτό που φοράς στο ραντεβού είναι σημαντικό γιατί θέλεις να νιώθεις ο καλύτερος εαυτός σου. Είτε αυτό σημαίνει να φορέσετε ένα υπέροχο νέο σετ εσωρούχων, ένα στενό μαύρο φόρεμα, είτε να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν, το ζητούμενο είναι να αποπνέετε αυτοπεποίθηση.

Δοκιμάστε κάτι τολμηρό που δεν θα φορούσατε συνήθως. Καλή ιδέα είναι ένα μαύρο ή κόκκινο φόρεμα με σέξι κοψίματα, ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο, ή ακόμα και ένα κομψό παλτό, χωρίς ρούχα από μέσα!

Ο έρωτας περνάει από το …στομάχι

Βεβαιωθείτε ότι το γεύμα δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσθέσετε στη σέξι ατμόσφαιρα που θέλετε.

Μπορείτε να μετατρέψετε την προετοιμασία του γεύματος σε μια αισθησιακή δραστηριότητα καθοδηγώντας φυσικά ο ένας τον άλλον σε διάφορες εργασίες και κάνοντας λίγο ”ακαταστασία” στη διαδικασία. Παίξτε ένα παιχνίδι και δείτε ποιος μπορεί να ετοιμάσει το καλύτερο συνοδευτικό. Το μαγείρεμα περιλαμβάνει επίσης αποτελεσματική επικοινωνία, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της σχέσης σας από κάθε άποψη.

Όσον αφορά το μενού, δοκιμάστε να προσθέσετε κάτι αφροδισιακό. Ενώ τα αφροδισιακά δεν έχουν αποδειχθεί απαραίτητα ότι αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία, σίγουρα δεν θα το βλάψουν. Τα τρόφιμα που αυξάνουν τη λίμπιντο είναι τα στρείδια, τα σπαράγγια, η σοκολάτα και το ρόδι.Τα πικάντικα τρόφιμα είναι επίσης μια καλή επιλογή, καθώς σας ζεσταίνουν, ανεβάζουν την καρδιά σας, διεγείρουν τις νευρικές απολήξεις και αυξάνουν τη ροή του αίματος. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα κοκτέιλ, για μια δροσιστική έκρηξη γεύσης.

Ερωτικά παιχνίδια

Η διάθεση έχει φτιαχτεί, ο χώρος έχει αρωματιστεί, τα στρείδια έχουν φαγωθεί. Τώρα ήρθε η ώρα για το κύριο γεγονός. Ξεκινήστε  αργά, δοκιμάστε να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλο, ρίχνοντας ένα ρούχο κάθε φορά. Εισάγετε το λάδι σώματος, σε διάφορα σημεία και δείτε πού θα σας οδηγήσει.

Το να κάνετε ένα αφρόλουτρο ή ένα ντους με ατμό μαζί είναι μια ακόμα  εξαιρετική επιλογή που μπορεί να ανεβάσει τα προκαταρκτικά σας παιχνίδια. Το κλειδί είναι να νιώθετε συναισθηματικά συνδεδεμένοι καθώς και σωματικά συνδεδεμένοι.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να παίξετε ρόλους ή να κάνετε μια σέξι περιστροφή σε παιχνίδια όπως το Scrabble ή το Twister. Με αυτόν τον τρόπο, θα διασκεδάσετε μαζί, γεγονός που καθιστά κάθε άλλη μορφή οικειότητας πολύ πιο ευχάριστη και συναρπαστική.

Πηγή: popsugar.com

Διαβάστε επίσης 

Η μέθοδος που «ανασταίνει» τη σεξουαλική ζωή

Πέντε μυστικά των δερματολόγων για λαμπερό πρόσωπο

Από την 1η Οκτωβρίου η διάθεση των αντιγριπικών εμβολίων

 

Author

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.