Νέος κύκλος Start4Health από το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer

Το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, μετά από δύο επιτυχημένους κύκλους, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το Start4Health, ένα Πρόγραμμα Επιτάχυνσης και Συνεργασίας που εστιάζει στην ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και λύσεων στον χώρο της υγειονομικής περίθαλψης.

Acceleration Lab

Φέτος, ο ανανεωμένος κύκλος του Start4Health απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης. Το βασικό track (η βασική κατεύθυνση) του προγράμματος, που ονομάζεται “Acceleration Lab”, είναι ειδικά σχεδιασμένο για startups που αναζητούν καθοδήγηση (mentorship) και πόρους για να προχωρήσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο.

Οι δύο startups που θα ξεχωρίσουν, θα βραβευθούν με τα χρηματικά έπαθλα των €25.000 και των €10.000. Πέραν αυτού, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βελτιστοποιήσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και να διερευνήσουν πιθανές συνέργειες σε επόμενο στάδιο, με στόχο καινοτομίες που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών.

Start4Health και ScaleUps Studiο

Επιπλέον, στον τρίτο αυτό κύκλο του Start4Health ανακοινώνουμε ένα νέο track (μια νέα κατεύθυνση), το “ScaleUps Studiο”, το οποίο απευθύνεται ειδικότερα στις πιο ώριμες startups που ενδιαφέρονται να διερευνήσουν μια πιθανή συνεργασία με την Pfizer, ώστε να διευρύνουν τη δραστηριότητά τους, να κερδίσουν εμπειρία μέσω της συνεργασίας με μια παγκόσμια εταιρία και να συμβάλουν στη δημιουργία των καινοτόμων λύσεων που αναπτύσσει το CDI. Οι εταιρείες που θα επιλεγούν, θα συμμετέχουν σε workshop με στελέχη/business units της Pfizer με σκοπό τη διερεύνηση συνεργασιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο: centerfordigitalinnovation.pfizer.com/start4health

Ο Nico Gariboldi, επικεφαλής της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε για το Start4Health: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανυπομονούμε να υποδεχτούμε καινοτόμες ιδέες και λύσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο χώρο της υγειονομικής περίθαλψης και θα βελτιώσουν τη ζωή των ασθενών. Μάλιστα φέτος το Start4Health με τη συμμετοχή νεοφυών επιχειρήσεων σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης αναμένεται πιο δυναμικό από ποτέ.»

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Found.ation.

Διαβάστε επίσης

Έρχεται η ευρωπαϊκή κάρτα εμβολιασμού από την ΗΔΙΚΑ

Τα 8 φρούτα που μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα στο στομάχι

Μ. Χειμώνας (ΣΦΕΕ): Επενδύσεις – καινοτομία κινδυνεύουν από τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία – Τα προβλήματα για τους ασθενείς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.