SYMMETRIA: Ξεχωρίζει και βραβεύεται στην Ευρώπη, για το επίπεδο των υπηρεσιών της

Η SYMMETRIA ξεχωρίζει και βραβεύεται στην Ευρώπη για το επίπεδο των υπηρεσιών της στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας για την χώρα μας.

Ο Dr. Νίκος Μεταξωτός MD, Ph.D, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και ιδρυτής της SYMMETRIA, παρέλαβε στις Βρυξέλλες το διεθνές βραβείο ποιότητας από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Έρευνας Ποιότητας, European Society for Quality Research. Μαζί με τη SYMMETRIA, βραβεύτηκαν από την Ελλάδα το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η European Society for Quality Research, η οποία εδρεύει στην Ελβετία, κάθε χρόνο επιβραβεύει τους κορυφαίους οργανισμούς και εταιρείες που δεσμεύονται και εφαρμόζουν στρατηγικές διαχείρισης ποιότητας λαμβάνοντας υπόψιν τις επιχειρηματικές πρακτικές και την τεχνολογική καινοτομία με επίκεντρο τον άνθρωπο. Μέσω των επισήμων προγραμμάτων και βραβείων, ο Ευρωπαϊκός οργανισμός καθιστά την ποιότητα κορυφαία προτεραιότητα για τις εταιρίες και τα ιδρύματα, ανεξάρτητα από τομέα δράσης, μεγέθους ή έδρας τους.

Διακρίσεις 

Φέτος διακρίθηκαν 49 ιδιωτικοί και κρατικοί οργανισμοί από 41 χώρες. Και από τις πέντε ηπείρους βραβεύτηκαν μονάδες υγείας, εκπαιδευτικά ιδρύματα, δημόσιοι οργανισμοί και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ενέργεια, την τεχνολογία, την εκπαίδευση, τα χρηματοοικονομικά και την υγεία, σε αναγνώριση των προσπαθειών τους για συνολική αριστεία και τη δέσμευση τους στην καινοτομία και ανάπτυξη, όχι μόνο για τις ίδιες όσο και για ολόκληρη την κοινωνία.

Οι τρεις Ελληνικοί οργανισμοί, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το Πανεπιστήμιο Πατρών και η SYMMETRIA που έλαβαν αυτή την τιμητική διάκριση ξεχώρισαν σε διεθνές επίπεδο για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Dr. Νίκος Μεταξωτός: Νέες τεχνολογίες και καινοτόμα θεραπευτικά πρωτόκολλα

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που η SYMMETRIA τιμήθηκε φέτος με το διεθνές βραβείο Ποιότητας 2023 από την European Society for Quality Research.», δηλώνει ο Dr. Νίκος Μεταξωτός MD, Ph.D, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και ιδρυτής της SYMMETRIA , και συνεχίζει: «Είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες, με συνεχώς πιο αναβαθμισμένες & καινοτόμες υπηρεσίες και όπως πάντα ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στους οποίους ανήκει η διάκριση αυτή, και φυσικά ευχαριστώ όλους τους επισκέπτες μας που για 18 χρόνια τώρα εξακολουθούν να μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Το τοπίο στο χώρο της αισθητικής ιατρικής αλλάζει δραστικά.

Νέες τεχνολογίες και καινοτόμα θεραπευτικά πρωτόκολλα, κάνουν τώρα πραγματικότητα το όνειρό μας να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας, να αντισταθούμε στα σημάδια του χρόνου, να νιώθουμε και να δείχνουμε υγιείς, πιο γρήγορα, πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Στις μέρες μας, η επιθυμία να αναδείξουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, φροντίζοντας το πρόσωπο και το σώμα μας είναι πιο έντονη από ποτέ. Την προοπτική αυτή έρχεται να προτείνει διεθνώς η SYMMETRIA, έχοντας ως επίκεντρο την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Οι διακρίσεις της SYMMETRIA όλα αυτά τα χρόνια, δεν αποτελούν αναγνώριση μόνο για τη SYMMETRIA αλλά και για την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε το Κάλλος, την Τέχνη, τον Ανθρωπισμό, την Ιατρική».

Για περισσότερες πληροφορίες ​www.symmetria.com

Διαβάστε επίσης 

Η SYMMETRIA δίπλα στους εφήβους με το πρόγραμμα “TEENS 2DAY”

Δώσε ξανά στο πρόσωπο σου τη χαμένη του φρεσκάδα σε μόλις 30 λεπτά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.