Στον ΟΠΑΠ με τα τρόπαια της φετινής σεζόν οι ομάδες του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ βρέθηκαν οι ομάδες του Παναθηναϊκού Α.Ο., προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τον Μεγάλο τους Χορηγό, τους τίτλους που κατέκτησαν την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

ΟΠΑΠ
Από αριστερα: Οδυσσέας Χριστοφόρου, Γιάννης Ρόκκας, Παναγιώτης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος με μέλη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στις επιτυχίες τους, ο ΟΠΑΠ τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα στο βόλεϊ γυναικών, το βόλεϊ ανδρών, που κατέκτησε το League Cup και το Super Cup, την κυπελλούχο ομάδα στο μπάσκετ γυναικών και τις ομάδες ποδοσφαίρου σάλας (Futsal) ανδρών και ποδοσφαίρου γυναικών, που ανέβηκαν στην 1η Κατηγορία.

Εκδήλωση ΟΠΑΠ
Από αριστερά: Οδυσσέας Χριστοφόρου, Γιάννης Ρόκκας, Παναγιώτης Μαλακατές και Δημήτρης Βρανόπουλος με μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας (Futsal)

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, και ο Chief Marketing Officer, Γιάννης Ρόκκας, υποδέχθηκαν αντιπροσωπείες των ομάδων μαζί με τα τρόπαιά τους, καθώς και εκπροσώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Οι αθλητές, οι αθλήτριες και οι προπονητές μίλησαν για τις επιτυχίες της σεζόν που ολοκληρώθηκε και ευχαρίστησαν τον ΟΠΑΠ για τη στήριξη σε κάθε τους βήμα.

Ομάδα ΟΠΑΠ
Η ομάδα του ΟΠΑΠ με τους αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο της εκδήλωσης 

 

Διαβάστε επίσης 

Πρωταθλητής για ακόμα μια χρονιά ο ΟΠΑΠ στα Sports Marketing Awards

Πρόεδρος του PhARMA Innovation Forum Greece η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη

Τα ιατρεία του Παντελή, το «φίνις» της Ζωής και η Λαμπρίνα της Καινοτομίας

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.