Συνάντηση φαρμακείων Pharma PLUS: Άξονες στρατηγικής ανάπτυξης και καινοτόμες λύσεις

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η Πανελλήνια Συνάντηση των φαρμακοποιών-συνεργατών της Pharma PLUS, η οποία υλοποιήθηκε μέσα από έναν Κύκλο Συνεδρίων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης. Μετά από μία περίοδο διαδικτυακών ενημερώσεων και επαφών, η Πανελλήνια Συνάντηση πραγματοποιήθηκε και πάλι με φυσική παρουσία σε ένα ζεστό κλίμα.

Κατά τη διάρκεια των Συνεδρίων, η ομάδα της Pharma PLUS παρουσίασε τη νέα στρατηγική της εταιρείας για τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, τις τελευταίες καταναλωτικές τάσεις στην αγορά, καθώς και καινοτόμες λύσεις και σύγχρονες υπηρεσίες, που αποσκοπούν στη διαρκή ανάπτυξη και αύξηση της ανταγωνιστικότητας των μελών του Δικτύου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε ολική αναδιοργάνωση, προσελκύοντας εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς με στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και παροχών.

Στρατηγικό πλάνο Pharma PLUS

Συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν τα Αποτελέσματα του Δικτύου για το 2022, καθώς και το στρατηγικό πλάνο της Pharma PLUS, το οποίο της επιτρέπει να αντιμετωπίζει με επιτυχία στις προκλήσεις της αγοράς του φαρμακείου. Παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα εργαλεία marketing που θα αξιοποιήσει, καθώς και οι πελατοκεντρικές λύσεις που υιοθετεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φαρμακοποιών του Δικτύου Pharma PLUS.

Παράλληλα, έγινε αναφορά στην κάρτα πιστότητας πελάτη+pluscard και της συνεχούς παροχής προνομίων μέσω στοχευμένων και πρωτοποριακών ενεργειών, στη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών και καινοτόμων συνεργειών, στη σημαντικότητα των digital εργαλείων με στόχο την προσέλκυση και διατήρηση πιστών πελατών σε όλες τις ηλικίες και στη σημασία που αποδίδει στη συνεχή εκπαίδευση, ενημέρωση και κατάρτιση των φαρμακοποιών και των ομάδων τους.

4 πυλώνες

Ο Άγγελος Δούμουρας, Γενικός Διευθυντής Pharma PLUS, σημείωσε μεταξύ άλλων τους άξονες ανάπτυξης της εταιρείας, του Δικτύου και των συνεργαζόμενων φαρμακείων ξεχωριστά, αναφέροντας ότι: «Η στρατηγική μας για το αύριο στηρίζεται σε 4 βασικούς πυλώνες, την προσήλωση στην υγεία, την αξιοποίηση της τεχνολογίας, τη δημιουργία σύγχρονης καταναλωτικής εμπειρίας και τη δυναμική ανάπτυξη του Δικτύου με ακόμα περισσότερα επιλεγμένα σημεία πανελλαδικά. Στόχος μας η σύνδεση της Pharma PLUS και μίας μοντέρνας αντίληψης για το ελληνικό φαρμακείο να είναι μονόδρομος στο μυαλό κάθε συνεργάτη και πελάτη». Και συνεχίζοντας ο κ. Δούμουρας ολοκλήρωσε: «Ο χώρος του φαρμακείου, ένας από τους ισχυρότερους της ελληνικής οικονομίας και σημαντικός πυλώνας της ανθρώπινης υγείας, οφείλει να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται. Η ομάδα της Pharma PLUS είναι πανέτοιμη για το επόμενο βήμα, διαθέτοντας γνώση, τεχνογνωσία, εμπειρία και πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα καινοτομίας».

Διαβάστε επίσης 

Ο ειλικρινής Μάριος, o εύχαρης Θάνος και μια απρόσμενη… μεταγραφή

Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center: Με τη χρυσή σφραγίδα του JCI και στην επόμενη τριετία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.