Η Seneca Medical Group κατακτά και την Δανία

Νέα κλινική, στη Δανία, άνοιξε πρόσφατα η Seneca Medical Group, σε συνεργασία με την Pilorum Hair Clinic, τους ηγέτες στις θεραπείες για τα μαλλιά στη σκανδιναβική χώρα.
Η εταιρεία κάνει το πρώτο βήμα, για τη διείσδυση της στις σκανδιναβικές χώρες, με την προοπτική να επεκταθεί επίσης σε Νορβηγία και Σουηδία.

Η Seneca Medical Group είναι μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, στο χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών. Σήμερα, αποτελεί μια από τις πλέον καινοτόμες κλινικές, για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης και δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα. Μετά τη Δανία, θα ακολουθήσει σύντομα η προσθήκη της Ρουμανίας, καθώς και ακόμα περισσότερων χωρών στο δίκτυο, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας.

Οι κλινικές της Seneca

Οι κλινικές της Seneca Medical Group αυξάνονται και εξελίσσονται συνεχώς. Ισχυροποιούν τη θέση τους, έχοντας ως γνώμονα το όραμα με το οποίο ξεκίνησαν, την αποστολή αλλά και τις αξίες, κάτι που τους έχει χαρίσει διεθνή φήμη. Μέχρι σήμερα, πάνω από 43.000 ασθενείς με τριχόπτωση έχουν εμπιστευτεί την κλινική και περισσότεροι από 160 ιατροί και νοσηλεύτριες έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στις θεραπείες και διαδικασίες αποκατάστασης της τριχόπτωσης.

Η Ιστορία της Seneca

Η Seneca Medical Group έχει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη μεταμόσχευση μαλλιών. Συνδυάζει τις σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας, τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων. Όλες οι θεραπείες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από ιατρούς, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre, τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα ποιότητας.

Διαβάστε επίσης 

Abbvie: Μετά από 22 χρόνια στο τιμόνι ο Άκης Αποστολίδης δίνει τη σκυτάλη στη Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη

Ημερίδα ΠΙΣ: «Ιατρική Ευθύνη – Από τη νομική θεωρία στην ιατρική πρακτική»

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.