ΥΓΕΙΑ: Σεμινάριο με θέμα «18ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα “18ος Δεκάλογος για τις Λοιμώξεις”, που διοργάνωσε η Α’ Παθολογική Κλινική του ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με το Άλφα Ινστιτούτο Βιοϊατρικών Επιστημών.

Το σεμινάριο έγινε το περασμένο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ.

Θεσμός το Σεμινάριο εδώ και 18 χρόνια

Πρόκειται για ένα επιστημονικό σεμινάριο που έχει καθιερωθεί τα τελευταία 18 χρόνια, και απευθύνεται σε ιατρούς πολλών ειδικοτήτων. Συγκεκριμένα το σεμινάριο παρακολούθησαν παθολόγοι, χειρουργοί, γυναικολόγοι, μικροβιολόγοι, δερματολόγοι, παιδίατροι, λοιμωξιολόγοι, νοσηλευτές, καθώς και φοιτητές επιστημών υγείας.

Στην επιστημονική εκδήλωση, διακεκριμένοι επιστήμονες, που συμμετείχαν ως ομιλητές και πρόεδροι, παρουσίασαν μεταξύ άλλων, ενδιαφέροντα περιστατικά λοιμώξεων, τα νεότερα για τις νέες και αναδυόμενες λοιμώξεις και τις εξελίξεις στα εμβόλια και τη θεραπεία για τη λοίμωξη Covid-19.

Υπεύθυνος του σεμιναρίου ήταν ο Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας, κ. Ματθαίος Φαλάγγας, Διευθυντής Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ.

Διαβάστε επίσης

Το βρεγμένο κεφάλι, η κοτόσουπα και το αντιβιοτικό – Μύθοι και αλήθειες για τις ιώσεις

Συνομιλούσε με τους γιατρούς όσο εκείνοι αφαιρούσαν όγκο από τον εγκέφαλο της

Νέο Κέντρο στο Χαροκόπειο για την παιδική παχυσαρκία – Οι πυλώνες δράσης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.