DEMO: Παράταση υποβολής αιτήσεων για το 5ο Start Your Journey

Η DEMO ABEE ανακοινώνει παράταση για την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας για τον 5ο κύκλο του Start Your Journey, του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης της εταιρείας μέχρι 30 Οκτωβρίου 2022.

Το πρόγραμμα Start Your Journey έχει στόχο να ενισχύσει νέους και νέες επιστήμονες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, δίνοντας τους την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της ΝΑ Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, το Start Your Journey απευθύνεται σε Τελειόφοιτους ή Πτυχιούχους Πανεπιστημίων στις ειδικότητες Χημείας, Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών / Μηχανικών Αυτοματισμού που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν στον κλάδο του φαρμάκου και περιλαμβάνει:

3 υποτροφίες με χρηματική ενίσχυση ανά ειδικότητα (€500, €1000, €2000) σε υποψήφιους που έχουν προγραμματίσει μεταπτυχιακές & διδακτορικές σπουδές για την εξειδίκευσή τους σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

3 θέσεις Πρακτικής Άσκησης ανά ειδικότητα (έμμισθη πρακτική) δίνοντας την ευκαιρία στους νέους επιστήμονες να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να εξελιχθούν επιστημονικά και επαγγελματικά σε μία από τις κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες της Ελλάδας και της Ευρώπης μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects και τις παραγωγικές μονάδες της DEMO.

DEMO – Πρόγραμμα Start Your Journey 

Οι νέοι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης αλλά και στις διευθύνσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Regulatory Affairs, Τεχνικής Υποστήριξης, Technology & Digital Transformation, Εταιρικής Διακυβέρνησης / Ανάπτυξης Εφαρμογών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι 30 Οκτωβρίου 2022 μέσω της σελίδας https://bit.ly/3EByFz6 στο site της DEMO και μπορούν να αιτηθούν ταυτόχρονα για Πρακτική Άσκηση και Υποτροφία.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιωσιμότητας της DEMO για την προαγωγή της επιστήμης, την ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου και τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης 

Ο Κώστας Παπαγιάννης, ως νέος πρόεδρος και CEO στη Novartis Hellas, ανεβάζει ψηλά τον πήχη

Νέο επιχειρησιακό σχέδιο για τη Lavipharm – Στο χαρτοφυλάκιο νέο φάρμακο για τη στύση

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.