Νέος Πρόεδρος τηs Novartis Hellas, ο Κώστας Παπαγιάννης

Η Novartis ανακοίνωσε ότι ο Κώστας Παπαγιάννης αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Novartis Hellas, με ισχύ από την 7η Nοεμβρίου 2022 και ευθύνη για την επιχειρησιακή μονάδα Innovative Medicines.

Η ανακοίνωση της Novartis για τον Κώστα Παπαγιάννη

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Novartis, «ο Κώστας Παπαγιάννης διαδέχεται τη Susanne Kohout, η οποία επιστρέφει στην Ελβετία μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της θητείας της διάρκειας 5,5 ετών στον ελληνικό οργανισμό.

O Κώστας Παπαγιάννης είναι κάτοχος πτυχίου Marketing από το Πανεπιστήμιο Middlesex του Λονδίνου. Ξεκίνησε την καριέρα του στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων όπου είχε αρκετούς εμπορικούς ρόλους αυξημένης ευθύνης για διάφορες γεωγραφικές περιοχές στις εταιρίες General Mills, Kellogg’s στην Ελλάδα και SC Johnson στην Ελβετία. Η πορεία του στον φαρμακευτικό κλάδο άρχισε στην εταιρία MSD όπου κατείχε θέσεις αυξημένης ευθύνης σε διάφορες χώρες τα τελευταία 8 χρόνια. O πρώτος του ρόλος ήταν στην MSD Eλλάδος όπου ως διευθυντής Customer Solutions, ηγήθηκε του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρίας και στην συνέχεια ως Business Unit Director του τμήματος Hospital & Specialty Care.

Ο επόμενος σταθμός του το 2018 ήταν οι αγορές της Βουλγαρίας, Βόρειας Μακεδονίας & Κοσόβου, σε ρόλο Διευθύνοντος Συμβούλου.

Τα τελευταία 2 χρόνια διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στην MSD Ρουμανίας.

Έχει υπηρετήσει ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου για πολλές ενώσεις της φαρμακευτικής βιομηχανίας και εμπορικά επιμελητήρια που υποστηρίζουν την καλύτερη και ισότιμη φροντίδα των ασθενών».

Διαβάστε επίσης

Σύγχυση, ντελίριο και ομίχλη εγκεφάλου από την σοβαρή COVID-19

Τι συμβαίνει στο σώμα σας, όταν τρώτε κάθε μέρα σοκολάτα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.