Korres: Πέντε νέα αρώματα, που θυμίζουν την ανέφελη ατμόσφαιρα του ελληνικού καλοκαιριού

Αύγουστος, Σίκινος, Κύμα, Ανάφη, Άνθος. Η εταιρεία Korres, λανσάρει πέντε νέα αρώματα, που θυμίζουν την ανέφελη ατμόσφαιρα του ελληνικού καλοκαιριού, εμπνευσμένα από στιγμές που συνδέονται με απλές απολαύσεις.

Τα λευκά σπίτια στη χώρα του νησιού, το άρωμα των λουσμένων από τον ήλιο κήπων, το εκθαμβωτικό φως, ο αλμυρός αέρας, το βαθύ μπλε. Η νωχελική διάθεση, το πλύσιμο των σταφυλιών στη θάλασσα, τα απαλά κύματα που αγγίζουν το δέρμα, ο
χαλαρωτικός τους ήχος που μας βυθίζει σε ύπνο κάτω από τα αλμυρίκια.

Οι απογευματινές βόλτες, τα σκαλιά που οδηγούν στο ξωκλήσι, τα πρώτα σύκα. Μία αυθεντική αποτύπωση του ελληνικού καλοκαιριού μέσα από τα πέντε νέα KORRES Eau de  Toilette – Αύγουστος, Σίκινος, Κύμα, Ανάφη, Άνθος. Αρωματικές συνθέσεις από το KORRES Formulation Lab, με φυσικά συντηρητικά και χωρίς PCM ή φθαλικές ενώσεις.

Korres: Πέντε νέα αρώματα, που θυμίζουν την ανέφελη ατμόσφαιρα του ελληνικού καλοκαιριού

 

AVGOUSTOS

Η μυρωδιά από τα πρώτα σύκα που κόβουμε τις πρώτες μέρες του Αυγούστου! Ελαφρύ, αναζωογονητικό και αρκετά ζωντανό, φρουτώδες καλοκαιρινό άρωμα που σε παρασύρει με την πρώτη.

TOP NOTES: MANDARIN, LAVENDER, BERGAMOT
HEART NOTES: FIG, LEMON TREE LEAVES, ORANGE BLOSSOM
BASE NOTES: AMBERGRIS, MUSKY, CEDARWOOD

 

SIKINOS

Η φρέσκια αίσθηση του καλοκαιριού μετά από έναν όμορφο περίπατο! Ένα δροσερό λουλουδάτο άρωμα με ντελικάτο τελείωμα, που ξυπνάει τις αισθήσεις

TOP NOTES: WATERMELON, FREESIA, BAMBOO
HEART NOTES: MIMOSA, LOTUS FLOWER, SALTY NOTES
BASE NOTES: CEDARWOOD, SANDALWOOD, MUSK

KYMA

Ο φρέσκος αρωματισμός από τον γεμάτο αλάτι αέρα πάνω στο πλοίο που ακουμπάει το πρόσωπό μας και η αίσθηση της διαφυγής από την πόλη! Φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα από την παραλία με μια ωραία νότα θάλασσας.

TOP NOTES: LIME, MANDARIN, ORANGE
HEART NOTES: MARINE, WATERY, PEPPER
BASE NOTES: CEDAR, VETIVER, NUTMEG

 

ANAFI

Ο αρωματισμός του κίτρου που μας ταξιδεύει στα γεμάτα ήλιο εσπεριδοειδή των ελληνικών νησιών! Ένα φρέσκο, ζεστό άρωμα με ένα μοναδικό συνδυασμό καλοκαιρινού αέρα, αφρώδους νερού και νότες κίτρου.

TOP NOTES: MANDARIN, BERGAMOT, GRAPEFRUIT
HEART NOTES: ORANGE BLOSSOM, LAVENDER, NUTMEG
BASE NOTES: VETIVER, SANDALWOOD, PATCHOULI

 

ANTHOS

Η μυρωδιά των λουλουδιών, όταν ξεκινά να φυσά στο νησί! Ένα πολύ διακριτικό μπουκέτο λουλουδιών με μια φρέσκια προσέγγιση που εξελίσσεται σε ένα σοφιστικέ λουλουδένιο άρωμα.

TOP NOTES: BERGAMOT, LEMON
HEART NOTES: ROSE, PEONY, WATER FLOWERS
BASE NOTES: AMBER, MUS

Λίγα λόγια για την εταιρεία Korres 

Η εταιρεία Korres είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με διεθνείς διακρίσεις και καινοτομίες. Ιδρύθηκε το 1996 στην Αθήνα από το φαρμακοποιό Γεώργιο Κορρέ ο οποίος πειραματιζόταν χρόνια με τα φυσικά φαρμακευτικά συστατικά, αναπτύσσοντας παρασκευάσματα από βότανα, φάρμακα φυσικής προέλευσης και στη συνέχεια καλλυντικά προϊόντα που πλέον θεωρούνται πρωτοποριακά.

Τα προϊόντα Korres είναι πιστοποιημένα βιολογικά καθώς η παρασκευή τους βασίζεται σε 4 ομάδες φυσικών συστατικών: βότανα με φαρμακευτικές ιδιότητες, βότανα από την ελληνική χλωρίδα, βρώσιμα συστατικά και υψηλής αποτελεσματικότητας φυσικά δραστικά. Η γκάμα τους εκτείνεται από την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών μέχρι τα προϊόντα μακιγιάζ, τα αντηλιακά και τις θεραπείες βοτάνων.

Διαβάστε επίσης 

Η APIVITA, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με δράσεις για μικρούς και μεγάλους

Tikun Europe: Άδεια λειτουργίας στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.