Τα επιθέματα Compeed στον όμιλο ΒΙΑΝΕΞ

Η ΒΙΑΝ Α.Ε, μέλος του ομίλου της ΒΙΑΝΕΞ, αποκτά τη γκάμα επιθεμάτων Compeed. Πλέον, τα επιθέματα θα προωθούνται και θα διανέμονται από την εταιρεία του Ομίλου Γιαννακόπουλου στα φαρμακεία όλης της χώρας.

Τα επιθέματα Compeed ενδείκνυνται για την περιποίηση ποδιών από φουσκάλες, κάλλους και κότσια, ενώ στους κωδικούς της εταιρείας συγκαταλέγεται και εξειδικευμένο προϊόν για την καταπολέμηση του επιχείλιου έρπητα.

Το προϊόν βασίζεται στην προηγμένη υδροκολλοειδής τεχνολογία, η οποία δρα άμεσα και αποτελεσματικά, καθώς διατηρεί τα επίπεδα της φυσικής υγρασίας στο δέρμα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον κατάλληλο για να επιταχυνθεί η διαδικασία επούλωσης.

Η εφαρμογή του προϊόντος είναι εύκολη, χάρη στην ειδική συσκευασία κάθε επιθέματος ξεχωριστά. Κάθε επίθεμα επικολλάται στην επιδερμίδα ως “δεύτερο δέρμα”, προστατεύοντας από τριβές και μολύνσεις, ανακουφίζοντας άμεσα από τον πόνο και ενεργώντας για πλήρη επούλωση της περιοχής.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε., κ. Δημήτρης Μωραΐτης, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την προσθήκη του Compeed, ενός κορυφαίου και διαχρονικού brand, που προσφέρει αποτελεσματικές και εξειδικευμένες λύσεις για τις διαφορετικές ανάγκες του καταναλωτή.

Στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να προσφέρουμε κορυφαία brands στο πανελλαδικό δίκτυο πελατών μας, πάντα με προσήλωση στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας».

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.