Roche Diagnostics και Sysmex: Μαζί μέχρι το 2030

Η Roche Diagnostics ανανέωσε την συνεργασία της με τη Sysmex μέχρι το 2030, με στόχο την διανομή, πώληση και παροχή υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων αναλυτών και αντιδραστηρίων, στον τομέα της αιματολογίας.

Στο πλαίσιο συμφωνίας παγκόσμιας εταιρικής συνεργασίας, οι δυο εταιρείες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις αντίστοιχες πλατφόρμες πληροφορικής που διαθέτουν για τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα.

Η «συμμαχία» προβλέπεται να έχει ισχύ έως το τέλος του 2030. Λόγω της αποκλειστικότητας της συμφωνίας μεταξύ των δύο εταιρειών στον κλάδo της in vitro διάγνωσης, η διάρκειά της ορίζεται με ανταγωνιστικούς νομικούς όρους.

Βάσει της συμφωνίας αυτής, η Ελλάδα συνεχίζει να έχει τη δυνατότητα διανομής, πώλησης και παροχής για ένα ευρύ φάσμα λύσεων της Sysmex στον τομέα της αιματολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι από το 1999, η Sysmex και η Roche συνεργάζονται στη διανομή, πώληση και παροχή υπηρεσιών, στο πλαίσιο της οποίας η Roche διένειμε τα προϊόντα αιματολογικού ελέγχου της Sysmex και παρείχε υπηρεσίες σε υπερπόντιες αγορές.

Με την πάροδο του χρόνου και την αύξηση των απαιτήσεων για τον αιματολογικό έλεγχο δόθηκε έμφαση στην αυτοματοποίηση των μη αυτόματων διαδικασιών και τον εξορθολογισμό της ροής εργασιών, επεκτείνοντας τη χρησιμότητα των αιματολογικών παραμέτρων για την υποστήριξη της διάγνωσης, της παρακολούθησης και της θεραπείας για κάθε ασθένεια, πέρα από την έλεγχο ρουτίνας.

Οι δυο εταιρείες σύναψαν μια μη αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας το 2018 για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για το εργαστήριο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η περεταίρω συνένωση δυνάμεων αναμένεται να ωφελήσει σημαντική μερίδα του πληθυσμού αφού στην Ευρώπη εκτιμάται ότι 80 εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από αιματολογικές διαταραχές.

Ο αντίστοιχος οικονομικός αντίκτυπός τους εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 23 εκατ. ευρώ ετησίως, κυρίως για δαπάνες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η βελτιωμένη διαχείριση αποτελεί βασικό παράγοντα στην αντιμετώπιση της αυξημένης οικονομικής επιβάρυνσης του τομέα της υγείας και της κοινωνίας.

Αναφερόμενος στην συμπόρευση των εταιρειών ο Γενικός Διευθυντής της Roche Diagnostics Hellas, Dr. Ulrich Schwörer, επεσήμανε ότι «η επιτυχημένη και παγκοσμίως εδραιωμένη συνεργασία μας με τη Sysmex, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας λύσεις, αναβαθμίζοντας την αποτελεσματικότητα του αιματολογικού ελέγχου στα κεντρικά εργαστήρια των νοσοκομείων καθώς και στα ιδιωτικά εργαστήρια, προς όφελος των ασθενών που ζουν με αιματολογικές διαταραχές».

«Υπηρετώντας πάντα τον πρωταρχικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της υγείας των συνανθρώπων μας, συνεχίζουμε τις επικεντρωμένες ενέργειές μας ώστε να συμβάλλουμε εμπράκτως στη διάγνωση και την αντιμετώπιση των αιματολογικών νοσημάτων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ασθενών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Dr. Schwörer.

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.