Pfizer: Χορηγός της εκστρατείας για τον καρκίνο μαστού «Sail for Pink»

To Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer (CDI) υποστήριξε φέτος το Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης και την ενέργεια «Sail for Pink», ως βασικός χορηγός (Pink Sponsor).

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε το 2008 από γυναίκες που είχαν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού « Άλμα Ζωής» που εδρεύει στην Αθήνα.

Η συμμετοχή στο «Sail for Pink»

Παροχή δωρεάν εξετάσεων μαστού σε ανασφάλιστες γυναίκες ή γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα

Συγκέντρωση σημαντικών οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων που στοχεύουν στην υλική και ηθική στήριξη της γυναίκας που νοσεί, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρει στον αγώνα του Άλματος Ζωής για καθημερινή βελτίωση της ποιότητας ζωής και την προάσπιση των δικαιωμάτων της ως ασθενούς

Πραγματοποίηση προγραμμάτων που έχουν στόχο την ενημέρωση γυναικών σχετικά με την πρόληψη της νόσου

Η Pfizer μέσω αυτής της ενέργειάς της, θέλει να τονίσει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στο θέμα του καρκίνου του μαστού και στοχεύει στο να βοηθήσει στην αύξηση της ενημέρωσης για τα δικαιώματα των γυναικών που έχουν επιβιώσει ή πάσχουν ακόμα από καρκίνο του μαστού.

Παράλληλα, ενθαρρύνει ενεργά τις γυναίκες κάθε ηλικίας να είναι τακτικές στις συναντήσεις με τους γιατρούς τους (check-ups).

Φιλοσοφία της Pfizer

«Πιστεύουμε ότι οι ασθενείς πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο στη θεραπεία τους. Η φιλοσοφία της Pfizer που θέτει τον ασθενή στο επίκεντρο και η Εταιρική Ευθύνη της αποτελούν βασικό κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας και πιστεύουμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες θα πρέπει να ενθαρρύνονται με κάθε πιθανό τρόπο. Μια επίσκεψη στον γιατρό μπορεί να είναι το κλειδί για να σωθεί μία ζωή», δήλωσε ο Nico Gariboldi, Site Lead, Global Center for Digital Innovation (CDI).

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται. καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και. θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργαζόμαστε με. κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά. προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς.

Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας και  Καινοτομίας Pfizer

Στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη αναπτύσσουμε ψηφιακές. λύσεις ακολουθώντας τον εταιρικό μας σκοπό «καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των. ασθενών». Εργαζόμαστε με θάρρος, αριστεία, ισότιμη αντιμετώπιση και χαρά για να εφαρμόσουμε τις βέλτιστες ιδέες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ξεκινήσαμε τη λειτουργία. μας τον Μάιο του 2020 και στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον ψηφιακό αγώνα του. φαρμακευτικού κλάδου, παρέχοντας ψηφιακές λύσεις υγειονομικής περίθαλψης για τη. βελτίωση της ζωής των ασθενών παγκοσμίως.

Το Κέντρο σήμερα απασχολεί περισσότερους από 240 εργαζόμενους (Ιούνιος 2021) και αποτελεί τμήμα του παγκόσμιου δικτύου της Pfizer. Βασικό συστατικό της εταιρικής μας κουλτούρας αποτελεί η αποδοχή της διαφορετικότητας και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων.

Διαβάστε επίσης 

Ο Δέμος και ο Άδωνις και το μπάχαλο με τα μονοκλωνικά

Πλεύρης και Γκάγκα παρέλαβαν τις πρώτες δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.