Πρόγραμμα ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Στο πλαίσιο του μήνα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρέχει προνομιακά προγράμματα για τον έλεγχο μαστών για όλες τις γυναίκες.

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος τύπος καρκίνου στις γυναίκες. Περίπου 1 στις 9 γυναίκες θα αναπτύξει τη νόσο κάποια στιγμή στη διάρκεια της ζωής της.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, περισσότερες από 250.000 γυναίκες διαγιγνώσκονται με τη νόσο ετησίως. Στην Ελλάδα, κάθε χρόνο καταγράφονται 4.500 νέα περιστατικά.

Έγκαιρος έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού

Αν ο καρκίνος του μαστού διαγνωστεί έγκαιρα, το ποσοστό επιβίωσης των ασθενών στην πενταετία μετά τη διάγνωση ξεπερνά το 95%.

Έως τις 31 Οκτωβρίου, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ παρέχει βασικό και εξειδικευμένο προληπτικό πρόγραμμα ελέγχου μαστών, αλλά και γονιδιακή εκτίμηση κινδύνου για 6 νοσήματα, σε προνομιακές τιμές για όλες τις γυναίκες.

Τα προσφερόμενα προγράμματα ελέγχου για καρκίνο του μαστού περιλαμβάνουν:

  • Υπέρηχο μαστών
  • Ψηφιακή μαστογραφία
  • Ψηφιακή Μαστογραφία με Τομοσύνθεση
  • Τεστ Εκτίμησης Πολυγονιδιακού Κινδύνου (PRS) για καρκίνο μαστού και παχέος εντέρου, φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου, διαβήτη τύπου ΙΙ, στεφανιαία νόσο και νόσο Alzheimer’s

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, σε Αθήνα, Εύβοια και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης

Απουσίες μαθητών: Δικαιολογημένες για τον εμβολιασμό έναντι της COVID-19

ΠΙΣ: Απαραίτητη η ετήσια μαστογραφία

Τα 3 εμβόλια που πρέπει να κάνουν οι άνω των 50 ετών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.