Γιατί οι φράουλες ενισχύουν την σεξουαλική ζωή

Οι φράουλες έχουν από καιρό “σεξουαλικοποιηθεί” και συγκαταλέγονται στα λεγόμενα αφροδισιακά τρόφιμα που μπορούν να βελτιώσουν τη σεξουαλική σας ζωή, σε μία εποχή που πολλά τρόφιμα κατηγορούνται για μείωση της λίμπιντο.

Οι φράουλες δεν είναι απλώς μια γευστική απόλαυση. Αυτά τα μεγάλα κόκκινα μούρα μπορεί να προσθέσουν μια δόση γλυκύτητας στη σεξουαλική ζωή.

Οι φράουλες προσφέρουν πολλά οφέλη για την υγεία καθώς έχουν σε αφθονία πολλά θρεπτικά συστατικά. Περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πολλά άλλα που είναι καλά για την υγεία. Επιπλέον, δεν περιέχουν λιπαρά, χοληστερόλη και νάτριο. Αυτό το χυμώδες φρούτο συνδυάζει επίσης την απολαυστική νοστιμιά, τον αισθησιασμό και την επιστήμη, βελτιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τη σεξουαλική σας ζωή.

Οι Ρωμαίοι θεωρούσαν τις φράουλες σύμβολο της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα. Σύμφωνα με την επιστήμη, αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει βιταμίνη C, η οποία βοηθά στη διατήρηση της ροής του αίματος σε διάφορα μέρη του σώματος. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Pharmacognosy Review δείχνει ότι τα αφροδισιακά βελτιώνουν τη λίμπιντο και ενισχύουν τη σεξουαλική συμπεριφορά. Έχει επίσης βρεθεί ότι οι φράουλες έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, μαγνήσιο και κάλιο, τα οποία ενισχύουν τη σεξουαλική απόδοση και βελτιώνουν τη σεξουαλική σας ζωή. Είναι επίσης πλούσιες σε φλαβονοειδή που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της συνολικής υγείας.

Πώς να τρώτε φράουλες για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή;

Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να συμπεριλάβετε τις φράουλες στη διατροφή σας, μπορείτε απλά να φάτε φράουλες καλυμμένες με σοκολάτα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Ένας εξαιρετικός και ρομαντικός τρόπος είναι να βουτήξετε τις φράουλες σε σοκολάτα, η οποία είναι επίσης αφροδισιακό. Η σοκολάτα έχει ιδιότητες που προάγουν την απελευθέρωση σεροτονίνης, η οποία ανεβάζει τη διάθεσή παράγοντας αφροδισιακά αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Ά. Γεωργιάδης: Τα μέτρα, το πολιτικό κόστος, τα καινοτόμα και τα γενόσημα

Οι παράγοντες κινδύνου για long COVID στην εγκυμοσύνη και τα πιθανά συμπτώματα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.