Το Νο 1 ποτό για επίπεδη κοιλιά

Ένα ποτό για επίπεδη κοιλιά που να λιώνει μόνο το κοιλιακό λίπος θα ήταν ένα θαύμα για όλους, ακόμα και για εκείνους που δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ο ασφαλέστερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να χάσετε λίπος στην κοιλιά είναι η άσκηση και η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής και ενώ δεν υπάρχει κανένα θαυματουργό ρόφημα απώλειας βάρους, υπάρχει ένα ποτό που μπορεί να βοηθήσει στη συνολική υγεία και στους στόχους άσκησης .

Το Νο 1 ποτό για επίπεδη κοιλιά

Σύμφωνα με την Courtney D’Angelo, MS, RD, ένα από τα καλύτερα ποτά που μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση «επίπεδη κοιλιά» είναι το ζεστό τσάι μέντας .

Όταν πρόκειται να επιλέξετε ένα ρόφημα, η πιο εύκολη επιλογή σας είναι κάτι χαμηλό σε θερμίδες και σε πρόσθετη ζάχαρη, γι’ αυτό το τσάι μέντας μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. «Το τσάι μέντας είναι ένα ρόφημα χωρίς θερμίδες και έχει μια γλυκιά γεύση που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της όρεξης και στην ικανοποίηση όταν θέλουμε κάτι γλυκό», λέει η διαιτολόγος.

Το τσάι μέντας αποτελεί μια ωραία επιλογή ροφήματος χωρίς θερμίδες, ενώ είναι επίσης γεμάτο θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. «Η μέντα έχει αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και επειδή δρα ως αντιφλεγμονώδες, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση των πεπτικών προβλημάτων».

Αν και η διαιτολόγος λέει ότι δεν υπάρχουν πολλά επιστημονικά στοιχεία που να το αποδεικνύουν πλήρως, ορισμένες έρευνες έχουν βρει ότι η μέντα μπορεί να λειτουργήσει ως μυοχαλαρωτικό. «Η μέντα μπορεί να καταπραΰνει τους μύες σας και, με τη σειρά της, μπορεί να βοηθήσει στη διέλευση των τροφών και των αερίων πιο εύκολα, γι’ αυτό πολλά αφεψήματα από βότανα χρησιμοποιούν τη μέντα ως συστατικό».

Ο καλύτερος τρόπος για να κάψετε το λίπος της κοιλιάς είναι να βρείτε μια προπόνηση που αγαπάτε και θέλετε να κάνετε τακτικά, όπως και να ανακαλύψετε υγιεινές τροφές που σας αρέσει να τρώτε. Και αν θέλετε ένα νόστιμο ρόφημα για να σας βοηθήσει στο ταξίδι απώλειας βάρους, το τσάι μέντας είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Διαβάστε επίσης

Νέος κύκλος αρνητικών ρεκόρ – Στο 20% των κρουσμάτων η Όμικρον

Ζούμπα : Ο χορός που καίει το λίπος

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.