ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένο κεμπάπ λόγω σαλμονέλας

Ο ΕΦΕΤ προχωρά στην ανάκληση κατεψυγμένου κεμπάπ, καθώς εντοπίστηκε σαλμονέλα.

Ειδικότερα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με τα στοιχεία: «ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΥΠΟΥ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ», αριθμού παρτίδας LOT 27921, με ημερομηνία ανάλωσης 06/10/2022 και ημερομηνία κατάψυξης 06/10/2021, που παράγεται από την εταιρεία «Ι. ΔΑΒΟΥΤΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε».

/www.efet.gr/index.php/el/enimerosi/deltia-typou/anakleiseis-cat/item/5093-anaklisi-mi-asfaloys-proiontos

Εντοπίστηκε σαλμονέλα στο δείγμα του κεμπάπ

Σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθηνών του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp. στο συγκεκριμένο δείγμα.

Άμεση ανάκληση 

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας κεμπάπ του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Με την ανακοίνωσή του, ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το κατεψυγμένο κεμπάπ  να μην το καταναλώσουν.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση

Διαβάστε επίσης 

Εξωσωματική γονιμοποίηση με τεχνητή νοημοσύνη και πώς αυξάνονται τα ποσοστά επιτυχίας

Βάνα Παπαευαγγέλου: Αποτύχαμε να πείσουμε τους άνω των 50 ετών να εμβολιαστούν – Νωρίτερα ο προγραμματισμός για την 3η δόση

Το εμβόλιο της Moderna για παιδιά ηλικίας 6 έως 11 ετών αξιολογείται σήμερα από τον ΕΜΑ

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.