ΙΣΑ: Ενημερωτική δράση για τον κορονοϊό σε 21 παραλίες της Αττικής

Με το σύνθημα «Παραλία και Προστασία», ξεκίνησε η ενημερωτική δράση του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής που θα πραγματοποιηθεί σε 21 οργανωμένες αλλά και ελεύθερες παραλίες της Αττικής.

Η δράση του ΙΣΑ

Στο πλαίσιο της δράσης του ΙΣΑ θα διανεμηθούν 65.000 έντυπες οδηγίες καθώς και αντισηπτικά στους επισκέπτες των παραλιών. Πρόκειται για έναν χρήσιμο οδηγό για την προστασία των λουόμενων σε δύο γλώσσες ( ελληνικά και αγγλικά). Η δράση θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαΐου.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Αυτή την ώρα που επιχειρείται να επιστρέψουμε στην κανονικότητα είναι πιο σημαντική από ποτέ η ατομική ευθύνη. Μπορούμε να χαρούμε τις διακοπές μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές στην παραλία, αρκεί να τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα προφύλαξης. Ο πόλεμος με την πανδημία συνεχίζεται, δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε τον εαυτό μας και την κοινωνία και να πάρουμε πίσω τη ζωή μας.»

Διαβάστε επίσης

Περίπου 35.000 rapid tests από τις αρχές Μαρτίου σε όλη την Αττική από τον ΙΣΑ

ΙΣΑ: Τα οφέλη του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, υπερτερούν των παρενεργειών

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.