Πώς ψωνίζουμε από σήμερα στα εμπορικά κέντρα

Ανοίγουν σήμερα για τους καταναλωτές εμπορικά κέντρα και εμπορικά χωριά, περίπου δύο εβδομάδες μετά το άνοιγμα των μικρότερων καταστημάτων λιανεμπορίου.

Θα λειτουργούν, βέβαια, με τις μεθόδους click inside και click away και οι καταναλωτές θα πρέπει να στέλνουν υποχρεωτικά μήνυμα στο 13032 ή να συμπληρώνουν χειρόγραφη βεβαίωση, έχοντας χρονικό περιθώριο 3 ωρών για να ολοκληρώσουν τα ψώνια τους στα καταστήματα όπου έχουν κλείσει ραντεβού.

Οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλονται σε self test μια φορά την εβδομάδα και να δηλώνουν τα αποτελέσματα στην αντίστοιχη πλατφόρμα.

Οι μάσκες είναι βέβαια υποχρεωτικές για όλους ενώ ισχύουν και οι περιορισμοί στον αριθμό ατόμων, ανάλογα με το εμβαδό κάθε καταστήματος.

Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκονται εντός εμπορικών κέντρων και εκπτωτικών χωριών θα παραμείνουν κλειστά, χωρίς take away ή delivery.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγει το λιανεμπόριο – πώς ψωνίζουμε με ασφάλεια στην πανδημία

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.