Ο Γιώργος Πατούλης στην απογευματινή ενημέρωση με τον Βασίλη Κικίλια

Στην απογευματινή ενημέρωση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια γαι την πορεία της επιδημίας του κορονοϊού θα είναι σήμερα και ο πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Η παρουσία του κ. Πατούλη κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να απευθύνει και εκείνος έκκληση με τη σειρά του σε ιδιώτες γιατρούς και στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς να συνδράμουν στην ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ζήτησε από τη Διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ κ. Θεανώ Καρποδίνη να πράξει τα δέοντα, προκειμένου οι συμβεβλημένοι γιατροί του Οργανισμού να ενισχύσουν τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Τα οικονομικά κίνητρα που δίνονται στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς, περιλαμβάνουν τη μηνιαία αμοιβή 2.000 ευρώ, αφορολόγητη, ανεκχώρητη και ακατάσχετη και αμοιβή για τη συμμετοχή τους σε εφημερίες (εφόσον συμμετέχουν) ίση με αυτή του Επιμελητή Β’, ενώ προβλέπεται και σημαντική μοριοδότηση στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων του Ε.Σ.Υ. αντίστοιχη όσων υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές για όσους συνεργαστούν.

Διαβάστε επίσης

Υπουργείο Υγείας: Οικονομικά κίνητρα και έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς να ενισχύσουν το ΕΣΥ

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.