Επεισόδια μεταξύ νοσηλευτών και αστυνομικών σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο Νίκαιας κατά την επίσκεψη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.
Άτομα από την προσωπική φρουρά του Άδωνι Γεωργιάδη τον απομάκρυναν από το πλήθος, αλλά παρά την ένταση ο υπουργός μπήκε στο νοσοκομείο Νίκαιας από άλλη είσοδο.
Ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου είχε προαναγγείλει στάση εργασίας και συγκέντρωση για να «υποδεχθούν» τον υπουργό Υγείας που επισκέπτεται το νέο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).
Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρχαν 220 άτομα συγκεντρωμένα και σημειώθηκαν «μικρά επεισόδια».
Έντονες ήταν οι λεκτικές αποδοκιμασίες κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος δυσκολεύθηκε να μπει στο νοσοκομείο λόγω των εντάσεων.
Με παρέμβασή του στο OPEN, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι κινδύνευσε σοβαρά η σωματική του ακεραιότητα. «Θέλανε να φοβηθώ και να φύγω, αλλά αυτό δεν έγινε», είπε.
Νωρίτερα, διαδηλωτές υποδέχτηκαν με το πανό «Τέμπη-Πύλος-Παλαιστίνη» τον Άδωνι Γεωργιάδη έξω από το Αρεταίειο Νοσοκομείο. Στον διάλογο που ακολούθησε, μία εκ των συγκεντρωμένων είπε στον κ. Γεωργιάδη «είμαστε με τη Χαμάς» με τον υπουργό Υγείας να επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Χ «φυσικά καμία σχέση με το ΕΣΥ τα αιτήματα και οι διαμαρτυρίες τους».
Δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο στο newsbeast.gr
Διαβάστε επίσης
9 τροφές που δεν πρέπει ποτέ να ξαναζεσταίνετε στο φούρνο μικροκυμάτων


















