ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.: Εκδήλωση «Ρευματικά Νοσήματα και Μητρότητα»

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α)  θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Ρευματικά Νοσήματα & Μητρότητα» την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023 και ώρες 18:00-19:00 μέσω της σελίδας της στο Facebook: https://www.facebook.com/eleanarheumatism. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Novartis και Lupus Europe.

«Ρευματικά Νοσήματα και Μητρότητα», θέματα της εκδήλωσης

«Οι ιδιαιτερότητες της μητρότητας και η διαχείρισή τους από την γυναίκα με ρευματικά νοσήματα » με ομιλήτρια την κα Ελένη Κομνηνού, Ρευματολόγο, Επιστημονικά Υπεύθυνη Ρευματολογικού Τμήματος & Διευθύντρια Κλινικής Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων Metropolitan General, Υπεύθυνη Τμήματος Αυτοάνοσων Ρευματικών Νοσημάτων και Κύηση, Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ.

ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.: Εκδήλωση «Ρευματικά Νοσήματα και Μητρότητα»

«Οι δυσκολίες της νέας μαμάς με το ρευματικό νόσημα. Οι φόβοι, οι αγωνίες αλλά και η ελπίδα που γεννιέται με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας» με ομιλήτρια την κα Βασιλική Οσάνα, Ψυχολόγο MSc  στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία (CBT) &MSc στην εφαρμοσμένη πειραματική ψυχολογία.

«Χρήσιμες οδηγίες για την καθημερινότητα με το μωρό μας, πώς το σηκώνουμε, πώς το ταϊζουμε, πώς καθαρίζουμε, πώς καθόμαστε να παίξουμε» με ομιλήτρια την κα Κυριακή Κεραμιώτου, OT,HT, MSc, PhD, Υπεύθυνη Εργαστηρίου Εργοθεραπείας Θριάσιο Νοσοκομείο, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΠΑΔΑ, Πρόεδρο Παν. Συλλόγου Εργοθεραπευτών ΠΣΕ ΝΠΔΔ.

Διαβάστε επίσης 

Πλατφόρμα για περιστατικά ενδοσχολικής βίας με ανώνυμες αναφορές από τα παιδιά

Αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία

Εταιρεία Λοιμώξεων: Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν έναντι του έρπητα ζωστήρα και με ποιο εμβόλιο

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.