Διακοπές σε Summer Camp για τα 51 παιδιά εργαζομένων του ΟΦΕΤ

Μία ξεχωριστή πρωτοβουλία για τα παιδιά των 700 εργαζομένων του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη ( ΟΦΕΤ ), εντάσσει στη Στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, η διοίκηση του Ομίλου.

Συγκεκριμένα σε διάστημα ενός μήνα, η διοίκηση του ΟΦΕΤ δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου, να συμμετάσχουν σε summer camp δίπλα στη θάλασσα σε συνεργασία με το Aqua Life Centre.

Σε αυτό το πρόγραμμα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με το υγρό στοιχείο και τις θαλάσσιες δραστηριότητες μέσω μιας σειράς μαθημάτων που παρέχονται από έμπειρους εκπαιδευτές αλλά και να ψυχαγωγηθούν.

Τα μαθήματα, καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θαλάσσιων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της κολύμβησης, ομαδικά αθλήματα, πρώτες βοήθειες, ναυαγοσωστικές γνώσεις και πολλά άλλα.

Διακοπές σε Summer Camp για τα 51 παιδιά εργαζομένων του ΟΦΕΤ

Στόχος της διοίκησης του ΟΦΕΤ, είναι να προσφέρει στα παιδιά μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο της θάλασσας με ασφάλεια και να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και ενδιαφέροντα.
• Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2024 και είχαν την
ευκαιρία να το βιώσουν 51 παιδιά των εργαζομένων σε UNI-PHARMA & InterMed.
• Μετά τις δραστηριότητες στη θάλασσα, τα παιδιά απολάμβαναν ελαφρύ και
υγιεινό γεύμα και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν χρήσιμες πληροφορίες από
την εμπειρία τους.

Ο ΟΦΕΤ

Με πάνω από μισό αιώνα ζωής, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη- με επικεφαλής την πρόεδρο και CEO Ιουλία Τσέτη, φαρμακοποιό, MSc, Επίτιμη Δρ Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ και του παν. Πατρών- αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς όχι μόνο για τα ζητήματα υγείας και φαρμάκου, αλλά και για την κοινωνία. Με μία ευρύτατη στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης, η διοίκηση του ΟΦΕΤ, στηρίζει υποδειγματικά την κοινωνία, την έρευνα, την επιστήμη και το περιβάλλον. Στην αιχμή του δόρατος της στρατηγικής του, βρίσκεται το Ίδρυμα ΑΜΚΕ ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ, το οποίο μέσα από γενναίες υποτροφίες, ενισχύει τη νέα γενιά επιστημόνων, με στόχο την ανάσχεση της επιστημονικής αιμορραγίας της πατρίδας μας.

Οι φαρμακοβιομηχανίες του Ομίλου UNI-PHARMA & InterMed- είναι διεθνώς αναγνωρισμένες ως επίσημοι προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Οι UNI-PHARMA & InterMed, ανακηρύχθηκαν «Top Employers» στην Ελλάδα και για το 2024- για δεύτερη συνεχή χρονιά- από το Ινστιτούτο Top Employer Institute, μία πιστοποίηση, που αποδεικνύει την αφοσίωση του ΟΦΕΤ σε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον μέσω των πολιτικών και καλών πρακτικών του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

photo shutterstock

Διαβάστε επίσης

Εκστρατεία για την ψυχική υγεία των νέων από την Τατιάνα Μπλάτνικ και την Breathe Hellas

Αντιδράσεις βουλευτών για τον διορισμό καθηγήτριας στην Εθνική Επιτροπή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

ΙΦΕΤ: Οι προτάσεις Άδωνι για τη μείωση της δαπάνης, η μεγάλη ζήτηση και τα σπάνια νοσήματα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.