Η ιατρική ανακοίνωση για τον 9χρονο που καταπλακώθηκε από την πόρτα του σχολείου στην Κηφισιά

Στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης παραμένει το αγοράκι ηλικίας 9 ετών που καταπλακώθηκε από την πόρτα του σχολείου του στην Κηφισιά.

Σε ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης αναφέρονται τα εξής:

“Ο ανήλικος Μ. Θ., (γεν. 2015), διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών 21.05.2024 και ώρα 14:10 λόγω αναφερόμενης καταπλάκωσης από μεταλλική πόρτα.
Κατά την κλινική εξέταση είχε πλήρη επικοινωνία, πλήρη κινητικότητα και αισθητικότητα και ήταν αιμοδυναμικά σταθερός.
Έγιναν οι απαραίτητες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις και παραμένει εκτός κινδύνου νοσηλευόμενος στη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης για περαιτέρω παρακολούθηση και έλεγχο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έχει ένα μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Το ατύχημα συνέβη την Τρίτη 21 Μαΐου την ώρα που έφευγαν τα παιδιά από το σχολείο. Η σιδερένια πόρτα του σχολείου ήταν καινούργια, αλλά όταν περνούσαν τα παιδιά έπεσε και καταπλάκωσε τρεις μαθητές, εκ των οποίων μόνο το 9χρονο αγοράκι τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Έχει ένα μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι το οποίο δεν εμπνέει ανησυχία και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Ο εργολάβος που ήταν υπεύθυνος για την αντικατάσταση της παλιάς και την τοποθέτηση της νέας πόρτας, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ προσήχθησαν και άλλα δύο άτομα- εργάτες που είχαν πάρει μέρος στις εργασίες για την πόρτα του σχολείου.

Διαβάστε επίσης

Κέντρο για τα Δικαιώματα του Παιδιού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τη UNICEF

Πονάτε στον αντίχειρα όταν ανοίγετε ένα βάζο; Υπάρχει μία νέα θεραπευτική επιλογή

Τετραπληγικοί ασθενείς κούνησαν το χέρι τους με μια νέα μέθοδο

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.