Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός συγκεντρώνει σχολικά είδη για ευάλωτες οικογένειες

Σχολικά είδη ξεκίνησε να συγκεντρώνει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προκειμένου να τα διαθέσει σε ευάλωτες οικογένειες και τα παιδιά τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο παροχής ολιστικής υποστήριξης ευάλωτων οικογενειών και ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, διοργανώνει ανοιχτό κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου να ανακουφίσει τις οικογένειες παιδιών που φοιτούν στο δημόσιο σχολείο.

Σχολικά είδη για ευάλωτες οικογένειες

Τα σχολικά είδη πο αναμένεται να συγκεντρωθούν από τους πολίτες, θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας της Υπηρεσίας Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και το Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Αθήνας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην ανωτέρω δράση και να προσφέρουν σχολικά είδη για ευάλωτες οικογένειες και τα παιδιά τους μπορούν να προσέλθουν στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων της Αθήνας, επί της οδού Καποδιστρίου 2.

Το Κέντρο θα είναι ανοικτό για το ευρύ κοινό από τις 05/09/2024 έως και τις 27/09/2024
και ώρες 8:00 – 19:00. Τα ζητούμενα είδη αφορούν σε σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, τετράδια, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, καινούρια ή σε καλή κατάσταση και θα διατεθούν στο σύνολο των μαθητών όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγείο, δημοτικό,
γυμνάσιο, λύκειο) που υποστηρίζονται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Διαβάστε επίσης

MyCoast: Έγιναν 20.500 έλεγχοι σε παραλίες και επιχειρήσεις – Φωτό πριν και μετά

ΗΠΑ: Χειρουργός μπέρδεψε τα όργανα και αφαίρεσε το συκώτι αντί για τον σπλήνα – Ο ασθενής πέθανε

ΕΣΥ: Ξεκινά η ψηφιοποίηση ιατρικών αρχείων – Ποιες εταιρείες αναλαμβάνουν το έργο

Πανελλήνιο συνέδριο για τις διατροφικές διαταραχές, διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Πασχόντων από διαταραχή πρόσληψης τροφής

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.