Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά: Δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, λέει η Μίνα Γκάγκα – Οδηγίες στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο

Φωτιά ξέσπασε μετά από έκρηξη αργά το μεσημέρι σε εργοστάσιο της εταιρείας PAL SA στην Κάτω Κηφισιά, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του Βασίλη Παλαμίδη, συζύγου της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας και γιατρού Μίνας Γκάγκα.

Η ίδια η κα. Γκάγκα μιλώντας στον Alpha είπε εμφανώς ταραγμένη και ανήσυχη ότι “δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι ή τραυματισμένοι εργαζόμενοι”.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο εργοστάσιο μαγειρικών σκευών στη θέση Πανόραμα της Κηφισιάς και συγκεκριμένα στην οδό Αιγιδών λίγο πριν τις 16:00 της Τετάρτης.

Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός και στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβεστικά οχήματα με 45 πυροσβέστες, 1 ελικόπτερο Ericson, δύο υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές.

Στους κατοίκους των βορείων προαστίων αλλά και της ευρύτερης περιοχής εστάλη 112 προκειμένου οι πολίτες να μη βγουν από το σπίτι και να κλείσουν τα παράθυρα.

Στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αγ. Ανάργυροι δόθηκε οδηγία να κλείσουν όλα τα παράθυρα, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι ασθενείς, από τον καπνό που έχει καλύψει την περιοχή.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Φωτό ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

10 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον κοκκύτη από την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων

Καύσωνας και καρδιά: Οδηγός επιβίωσης από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.