«Ενωμένοι στη Μάχη, Μαζί στην Φροντίδα!»: Νέα καμπάνια για τον καρκίνο μαστού

Μια νέα καμπάνια για τον καρκίνο του μαστού, στο πλαίσιο του Μήνα Πρόληψης & Ενημέρωσης για τη νόσο, ξεκινά, με σύνθημα «Ενωμένοι στη Μάχη, Μαζί στην Φροντίδα!».

Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν για πρώτη φορά όλοι οι σχετιζόμενοι φορείς, στέλνοντας το μήνυμα της δύναμης, της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, με πρωτοβουλία της βιοφαρμακευτικής εταιρείας Gilead Sciences.

Μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου(ΕΛΛΟΚ), των συλλόγων «Άλμα Ζωής» και «ΑγκαλιάΖΩ», δεν στηρίζουν απλώς την καμπάνια, αλλά συμμετέχουν ενεργά σε αυτή.

Νέα καμπάνια για τον καρκίνο μαστού

Τα τελευταία δύο χρόνια η Gilead πέρασε το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού δεν είναι απλά ζήτημα μόνο των γυναικών, που βιώνουν την ασθένεια, αλλά αφορά σε όλες και σε όλους, με τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες εργαζομένους της εταιρείας να αποτελούν τα πρόσωπα της καμπάνιας.

nea kampania gia karkino mastouΙατροί ογκολόγοι, patient advocacy groups και σύλλογοι ασθενών φωτογραφήθηκαν μαζί με ανθρώπους της Gilead, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας, συνέργειας και ένωσης των δυνάμεών τους κάτω από έναν κοινό σκοπό, τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.

Οι συνεργασίες περιλαμβάνουν τις survivors μαζί με τους αγαπημένους τους, τους επαγγελματίες υγείας και τους εκπροσώπους συλλόγων ασθενών, που όλοι, μαζί υλοποιούν στην πράξη τη δέσμευσή τους να καταπολεμήσουν αυτή την ασθένεια με φροντίδα, σκληρή δουλειά και αφοσίωση, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς και μοιραζόμενοι εμπειρίες ζωής, κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού.

Η φετινή καμπάνια της εταιρείας «ντύνει» τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τον σταθμό του μετρό Συντάγματος, με στόχο να μεταφέρει και να διαδώσει το μήνυμα ότι η αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού είναι μια ξεκάθαρα ομαδική προσπάθεια.

Για τον ίδιο σκοπό η Gilead Sciences στήριξε ενεργά και αυτή τη χρονιά – ως επίσημος χορηγός – τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου και Περιπάτου Greece Race for the Cure®, που διοργανώθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και πραγματοποιήθηκε την 29η Σεπτεμβρίου 2024.

Όπως αναφέρει ο γενικός διευθυντής της Gilead Sciences Ελλάδας, Κύπρου & EDM, Σάββας Χαραλαμπίδης:

«Στη Gilead πιστεύουμε βαθιά ότι μέσα από τις ισχυρές συνέργειες μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Στηρίζουμε κάθε γυναίκα, που δίνει τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όμως η συλλογική προσπάθεια είναι ο θεμέλιος λίθος της επιτυχίας.

Η συνένωση δυνάμεων με φορείς όπως η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, το «Άλμα Ζωής» και το «ΑγκαλιάΖΩ» μας δίνει τη δύναμη και την ώθηση να προωθήσουμε το μήνυμα της πρόληψης και της ενημέρωσης, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον για κάθε ασθενή. Περνά παράλληλα το μήνυμα, ότι σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Ότι όλοι μαζί, ο καθένας με τον δικό του πολύτιμο ρόλο, συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, δημιουργώντας μια αλυσίδα φροντίδας».

Διαβάστε επίσης

Καρδιαγγειακά: 8 στους 10 θανάτους μπορούν να προληφθούν – Οι αλλαγές στις πολιτικές

HoLEP: Η επόμενη μέρα για την υπερπλασία του προστάτη

 

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.