Τι λέει η νέα ιατρική ανακοίνωση για τη Μαρινέλλα

Κλινικά σταθερή παραμένει η Μαρινέλλα, σύμφωνα με την νέα ιατρική ανακοίνωση που εξέδωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι θεράποντες γιατροί της στο ΥΓΕΙΑ Η. Πολιτάκης, Η. Ανδριανάκης και Κ. Σπέγγος.

Ειδικότερα η νέα ιατρική ανακοίνωση για τη Μαρινέλλα αναφέρει τα εξής:

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Σημειώνεται ότι η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στο ΥΓΕΙΑ μετά το βαρύ εγκεφαλικό και την αιμορραγία που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, στο Ηρώδειο.

Οι πρώτες κλινικοεργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν βαρύ αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο και όπως ανέφερε η πρώτη ιατρική ανακοίνωση που εξεδόθη αργά τη νύχτα «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αιμορραγία έχει προκαλέσει εκτεταμένο αιμάτωμα και προς το παρόν δεν τίθεται θέμα χειρουργικής επέμβασης. Οι γιατροί θεωρούν πολύ κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την εξέιξη της κατάστασης της.

Διαβάστε επίσης

ΠΟΥ: Το 11% των εφήβων με σημάδια εθισμού στα κοινωνικά δίκτυα

Άδωνις: Τι πληρώνουν και τι όχι οι ασθενείς για προσωπικό γιατρό και φάρμακα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.