DEMO: Χορηγός του Διεθνούς Φεστιβάλ Μολύβου

Η DEMO, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, για ακόμη μια χρονιά στέκει αρωγός σε δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό, χορηγώντας τη δέκατη διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Μολύβου, του θεσμού που θέτει κάθε καλοκαίρι το Β.Α. Αιγαίο ως πόλο έλξης για το παγκόσμιο φιλόμουσο κοινό.

Για τη DEMO, η υπεύθυνη κοινωνική παρουσία είναι συνυφασμένη με το επιχειρηματικό αντικείμενο και διέπει κάθε πτυχή της λειτουργίας της, καθώς η δραστηριότητά της και ο κοινωνικός της αντίκτυπος έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Έτσι, η κοινωνική ευθύνη δεν είναι ένα σύνολο μεμονωμένων πρακτικών, αλλά πηγάζει από τον ίδιο τον κώδικα αξιών που ορίζει την ταυτότητα της εταιρείας.

«Βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό της διοργάνωσης από τον πρώτο χρόνο. Φέτος, με χαρά γιορτάζουμε τη δέκατη επέτειο του Διεθνούς Φεστιβάλ Μολύβου, συνεπείς στη δέσμευσή μας για στήριξη ενεργειών που αναδεικνύουν τις αξίες του τόπου μας και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πολιτιστικής καλλιέργειας», δήλωσε η κα Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου διαθέτει ένα διαχρονικό ποιοτικό αποτύπωμα αφού έχει καταφέρει να δημιουργήσει έναν καλλιτεχνικό πυρήνα διεθνώς αναγνωρισμένων μουσικών και ένα συνεχώς αυξανόμενο πιστό κοινό. Παράλληλα, συμβάλλει σταθερά στην περιφερειακή ανάπτυξη, στηρίζοντας τον τουρισμό μέσω του πολιτισμού.

Σχετικά με τη DEMO ABEE

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη στην παραγωγή ενεσίμων, με σύγχρονες εγκαταστάσεις 66.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν 4 παραγωγικές μονάδες, 25 γραμμές παραγωγής και εργαστήρια έρευνας και ποιοτικού ελέγχου.

Η DEMO απασχολεί σήμερα πάνω σχεδόν 1.500 εργαζόμενους σε Αττική και Θεσσαλονίκη και είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στην Ελλάδα στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών. Η εταιρεία έχει ευρεία δραστηριότητα διεθνώς εξάγοντας πάνω από το 85% της παραγωγής της, ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Σήμερα η DEMO υλοποιεί ένα πολύπλευρο επενδυτικό πλάνο που εστιάζει στην ενίσχυση της θέσης της διεθνώς και την είσοδό της σε τομείς με υψηλή αναπτυξιακή προοπτική όπως η ανάπτυξη και παραγωγή πρώτων υλών και βιοομοειδών φαρμάκων.

Διαβάστε επίσης 

Η DEMO στηρίζει τη Διεθνή Ημέρα Καθολικής Υγειονομικής Κάλυψης

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος: 4 συναρπαστικές μέρες από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.