Δωρεάν κλινικές εξετάσεις με το πρόγραμμα «Πρόληψη» του Μetropolitan στα Καλάβρυτα

Το πρόγραμμα «Πρόληψη» των θεραπευτηρίων Metropolitan Hospital και Metropolitan General του Ομίλου HHG, βρέθηκε στα Καλάβρυτα το περασμένο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου 2024, διενεργώντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε κατοίκους της περιοχής.

Η υποδοχή των κατοίκων ήταν ενθουσιώδης και ζήτησαν από τους γιατρούς να επαναλάβουν αυτή τη σημαντική κοινωνική δράση που τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση σε σωτήριες προληπτικές εξετάσεις.

Περίπου εκατό πενήντα πολίτες εξετάστηκαν από αγγειοχειρουργό και έκαναν τρίπλεξ αγγείων, καρδιολόγο που έκανε καρδιογράφημα, ορθοπαιδικό και χειρουργό μαστού (ψηλάφηση), στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

Την ιατρική ομάδα συγκροτούσαν οι κ.κ. Δημήτριος Δόβρης Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Ευάγγελος Νικολόπουλος Αγγειοχειρουργός, Βασίλειος Τρίγκας Χειρουργός Μαστού από το Metropolitan Hospital και o κ. Κώστας Κοντός Καρδιολόγος από το Metropolitan General.

Το πρόγραμμα «Πρόληψη» ξεκίνησε το 2017 από το Metropolitan στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και μέχρι σήμερα έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη της Ελλάδας όπως σε χωριά της Εύβοιας, στη Ναύπακτο, στη Τζια, στη Σκύρο, στην ορεινή Κορινθία και Αρκαδία, στη Φθιώτιδα, κ.ά, εξετάζοντας δωρεάν εκατοντάδες κατοίκους, ενώ στόχος του είναι να καλύψει ακόμη μεγαλύτερο εύρος περιοχών.
Το ταξίδι συνεχίζεται…

Διαβάστε επίσης

Άδωνις: Συνάντηση με εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς για το ΙΦΕΤ

Η Ελλάδα, κορυφαίος τουριστικός προορισμός παγκοσμίως, στα βραβεία GTA Σουηδίας

Οι διαταραχές συμπεριφοράς στα παιδιά, μετά την πανδημία – Η εμπειρία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.