SNF RUN: Αγώνας δρόμου για καλό σκοπό

Περισσότεροι από 700 δρομείς πέρασαν την γραμμή τερματισμού του πρώτου αγώνα δρόμου της χρονιάς, για καλό σκοπό. Μία διαδρομή 3km πέριξ του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η εκκίνηση δόθηκε μετά το φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων, λίγα λεπτά μετά την έλευση του 2024, ενώ μετά τις απονομές ακολούθησε πάρτυ σε ξέφρενους ρυθμούς στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ!

Ένας αγώνας για καλό σκοπό 

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του SNF RUN: 2024 FIRST RUN, οι δρομείς κλήθηκαν να συνεισφέρουν με ελάχιστη συμμετοχή των €5, προσφέροντας ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους οργανισμούς ΑΡΣΙΣ και Η Θεοτόκος καθώς η υποστήριξη του ΙΣΝ κάλυψε εξ ολοκλήρου τα έξοδα του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δαβίδ Φουρμουζής ήταν ο νικητής του αγώνα τερματίζοντας σε 9:29, ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Κώστας Δρόσος με χρόνο 10:0 και τρίτος ήταν ο Δημήτρης Αζαμπίδης με 10:24.

Η Ναταλία Κυριακή Αμοριανού έκοψε το νήμα στις γυναίκες τερματίζοντας σε 11:09, χρόνος που της χάρισε την 6η θέση στη γενική. Η Αγορίτσα Καραγιάννη ήταν η δεύτερη γυναίκα που τερμάτισε με χρόνο 11:23, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Πελαγία Βλάσση με χρόνο 11:54.

SNF RUN

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει κάθε χρόνο δύο αγώνες δρόμου με φιλανθρωπικό σκοπό, προσκαλώντας τους συμμετέχοντες να συμβάλουν μέσω ελάχιστης συνδρομής στο έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών που αφιερώνουν τη δράση τους σε ειδικές ομάδες πληθυσμού. Μέχρι σήμερα, μέσω των αγώνων έχουν υποστηριχθεί οργανισμοί: Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με προβλήματα οράσεων & πρόσθετες αναπηρίες-ΑΜΥΜΩΝΗ, ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια-ΦΛΟΓΑ, το Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών-ΚΕΘΙΣ, ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Ανάπηρων-Π.Α.Σ.Κ.Α, ο Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα & Φίλων Ν. Ροδόπης-ΠΕΡΠΑΤΩ, τα Παιδιά της Άνοιξης, οι Άγγελοι της Χαράς, η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους-Σ.Κ.Ε.Π., η ARTOGETHER-Τέχνη Ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Η Ηλιαχτίδα», το Τζάμπολ Αγάπης, η POLYPHONICA, η Φιλαρμονική Δήμου Ιωαννιτών, το Καρκινάκι, το Σβουρένειο ΚΔΑΠμεΑ, ο σύλλογος Ιωνάς, και το Κινητικό εργαστήρι, καθώς και πάνω από 60 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης 

Στην Ιθάκη ο αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου – Παρούσα η Στέλλα Κυριακίδου

Το ταξίδι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Ελλάδα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.