Στην Ιθάκη ο αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου – Παρούσα η Στέλλα Κυριακίδου

Στην Ιθάκη μεταβαίνει το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου για να παραστεί στον αγώνα δρόμου «Greece Race for the Cure» που διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα ζωής».

Ο συμβολικός αγώνας των 2 χιλιομέτρων σηματοδοτεί παράλληλα την έναρξη του Οκτωβρίου, μήνα αφιερωμένου στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και γενικότερα την υγεία της γυναίκας.

Λίγο πριν την αναχώρηση της, η Επίτροπος κ. Στέλλα Κυριακίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το Ευρωπαϊκό Σχέδιο για την Καταπολέμηση του Καρκίνου έχει στόχο να αλλάξει τα δεδομένα του καρκίνου για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες. Γνωρίζουμε ότι η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές. Μαζί, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον καρκίνο του μαστού. Περπατάμε στην Ιθάκη και κάθε μας βήμα συμβολίζει τη θέληση και την αποφασιστικότητά μας, όλοι και όλες μαζί να κάνουμε την διαφορά. Θα φωνάξουμε δυνατά, ώστε να ακουστεί σε κάθε γωνιά της χώρας, από κάθε γυναίκα και κάθε οικογένεια το μήνυμα ότι δεν είναι μόνοι».

Διαβάστε επίσης

Αλαλούμ με τα αντιγριπικά εμβόλια – Απάντηση του υπ. Υγείας προς Δ. Γιαννακόπουλο και φαρμακοποιούς

H ηχηρή απουσία της Τζούλιας, η ανησυχία των διοικητών και η πρόβλεψη του Λεφάκη

Άνδρας με το σύνδρομο Pica είχε καταπιεί από βίδες και μπουλόνια μέχρι μενταγιόν και ακουστικά

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.