Η εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα, πυλώνας ανάπτυξης για τον τουρισμό υγείας

Η εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα, λόγω των κορυφαίων κέντρων υποβοηθούμενης αναπραγωγής, μπορεί να δώσει φτερά στον τουρισμό υγείας στη χώρα μας. Γι αυτό το λόγο το Διεθνές Συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας που πργαματοποιήθηκε πρόσφατα, αφιερώθηκε στην υποβοηθούμενη αναπραγωγή.

Το Διεθνές Συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2023, με τη συμμετοχή διαπρεπών ομιλητών.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας ΕΛΙΤΟΥΡ σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Στην σημαντική αυτή επιστημονική συνάντηση ειδικοί επιστήμονες, παράγοντες του Τουρισμού της Υγείας από την Ελλάδα, το εξωτερικό και εκπρόσωποι της Ομογένειας και των απανταχού Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων, ένωσαν με επιτυχία τις σκέψεις και την τεχνογνωσία τους για την προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού Υγείας.

Η εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα, πυλώνας ανάπτυξης για τον τουρισμό υγείας

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής, της ΕΛΙΤΟΥΡ, του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου Ιατρών Γιώργος Πατούλης αφιέρωσε το συνέδριο στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, με στόχο να αναδείξει την χώρα μας ως κορυφαίο προορισμό παγκοσμίως.

«Ο ιατρικός τουρισμός πλέον δημιουργεί μεγαλύτερες δυνατότητες και ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να βλέπουμε περισσότερες συμμετοχές σε αυτό το εγχείρημα. Η βάση είναι το πολύ καλό ιατρικό δυναμικό και οι δομές που συνεχώς βελτιώνονται», τόνισε ο Δρ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος υπογράμμισε τις επιτυχίες που έχει κατακτήσει η Ελλάδα στον Τουρισμό Γονιμότητας μέσα από το έργο των διακεκριμένων Ελλήνων επιστημόνων στον συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά και σε άλλους τομείς, που σχεδιάζει σύντομα να αναδείξει η ΕΛΙΤΟΥΡ.

Διαβάστε επίσης

Ανατολή Παταρίδου: Η Ιατρική, η προσφορά, ο χορός και το θαλάσσιο σκι

Από την long COVID στη μακροχρόνια γρίπη – Τι παρατήρησαν οι επιστήμονες

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.