Προφυλάξεις για τα ταξίδια σας, ενώ μαίνεται ο πόλεμος Ισραήλ -Χαμάς

Υπάρχουν κάποιες προφυλάξεις που θα πρέπει να λάβετε στα ταξίδια σας, τώρα που έχει ξεσπάσει νέος πόλεμος στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.

Προφυλάξεις για τα ταξίδια σας, ενώ μαίνεται ο πόλεμος Ισραήλ -Χαμάς

1. Οι περισσότερες χώρες έχουν εκδώσει προειδοποιήσεις για τους πολίτες τους που ταξιδεύουν, σχετικά με την αυξημένη ένταση που υπάρχει σε διάφορες τοποθεσίες του πλανήτη. Μία από τις πιο κοινές προειδοποιήσεις είναι “να είστε σε εγρήγορση σε τουριστικά σημεία”. Καλό είναι να γνωρίζετε τον τρόπο επικοινωνίας με το υπουργείο Εξωτερικών, τις πρεσβείες και τα προξενεία.

2. Ακολουθήστε τα επίσημα social media. Καλό είναι να ακολουθείτε τα social media του υπουργείου Εξωτερικών, αλλά και της κυβέρνησης της χώρας στην οποία βρίσκεστε.

3. Έχετε μαζί σας τα ταξιδιωτικά έγγραφα και την ταυτότητα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα και την ταυτότητα που απαιτούνται για το ταξίδι σας και δημιουργήστε αντίγραφα για κάθε ενδεχόμενο. Δεν θέλετε να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου δεν μπορείτε να αποδείξετε την ταυτότητά σας ή την υπηκοότητά σας.

4. Μην μοιράζεστε υπερβολικά προσωπικά στοιχεία. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους να προστατεύονται τόσο διαδικτυακά όσο και αυτοπροσώπως και να αναφέρουν κάθε ύποπτη δραστηριότητα που συναντούν», γράφει το FBI σε συστάσεις που εξέδωσε για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες. Αυτό περιλαμβάνει την αποχή από την υπερβολική κοινή χρήση προσωπικών πληροφοριών, είτε βρίσκεστε σε αεροπλάνο είτε περπατάτε σε μια πόλη.

Διαβάστε επίσης

Οι πίνακες που οι ασθενείς με δερματολογικά νοσήματα ταυτίζονται μαζί τους – #loveyourskin από την ΕΔΑΕ

Το σαρδάμ του Μιχάλη, το ανήσυχο γεύμα της Αγαπηδάκη και o «συνωστισμός» για τον ΕΟΦ

Πόσες φορές είναι φυσιολογικό να αρρωστήσει κάποιος από COVID-19

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.