Αφιέρωμα του Euronews στην άλλη πλευρά της Μυκόνου – Είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα νησί για πάρτι

Ένα διαφορετικό αφιέρωμα κάνει το Euronews στις ομορφιές της Μυκόνου και μάλιστα ο τίτλος του είναι χαρακτηριστικός: «Μαθήματα πεζοπορίας και μαγειρικής: Γιατί η Μύκονος είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα νησί για πάρτι».

Στο αφιέρωμα ο συντάκτης του Euronews, αναδεικνύει βιωματικά τον μοναδικό χαρακτήρα της Μυκόνου και τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να έχουν οι επισκέπτες της.

Στο αφιέρωμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Κάντε το ταξίδι σας στη Μύκονο πιο βιώσιμο» – γράφει – «ταξιδεύοντας σε εποχές όπως το φθινόπωρο και ανταμειφθείτε με μια εμπειρία από την πραγματική, άγρια πλευρά του νησιού». Και προσθέτει: «Το κυκλαδίτικο hotspot είναι γνωστό για τα πολυσύχναστα παραλιακά κλαμπ με βακχικές γιορτές και τα πολυσύχναστα, ασβεστωμένα κέντρα της πόλης. Αλλά πολλοί ντόπιοι κάτοικοι και επιχειρήσεις στον κλάδο της φιλοξενίας θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση του τουρισμού στο νησί τους».

Πέρα από τη μαγειρική, το αφιέρωμα εμπλουτίζεται με περιγραφές για τον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου, για τη Χώρα, την Άνω Μερά και το Μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής και προτείνει ακόμα και ιππασία «σε βραχώδη, ανεμοδαρμένα μονοπάτια με αγριολούλουδα».

Επισημαίνεται ότι το αφιέρωμα αυτό πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τη μεγάλη έκθεση WTM στο Λονδίνο, όπου θα έχει ιδιαίτερη και διακριτή συμμετοχή η Μύκονος, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης

Δωρεάν μαστογραφίες και στις γυναίκες 45-74 ετών, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός – Οι ιστορίες γυναικών, τα παράπονα και τα εύσημα

Ανεβαίνοντας 50 σκαλοπάτια την ημέρα μπορεί να είναι αρκετό για την υγεία της καρδιάς

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.