Ιπποκρατικό Σχολείο και Ορκωμοσία των Αρίστων Ιατρών στην Κω, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ

Ξεκινά σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου, η Ιπποκρατική Εβδομάδα, το Ιπποκρατικό Σχολείο και η Ορκωμοσία των Αρίστων Ιατρών στην Κω, μια σημαντική πρωτοβουλία που πραγματοποιείται, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ.

Οι φοιτητές από 15 χώρες του εξωτερικού με τους καθηγητές τους καθώς και 7 ιατρικών Σχολών της Ελλάδας έφτασαν στη χώρα μας, για να παρακολουθήσουν το Ιπποκρατικό Σχολείο και να συμμετάσχουν στην ορκωμοσία των Αρίστων Ιατρών στην Κω.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ και Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, του Παγκόσμιου Ιπποκράτειου Ινστιτούτου και Πρόεδρος της επιτροπής Διάδοσης του Ιπποκράτειου Πνεύματος του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω, επί ευκαιρία των Ιπποκρατικών εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι 23 Οκτωβρίου, παρέθεσε δείπνο στο Μουσείο Μπενάκη στους Έλληνες και Ξένους Φοιτητές, τους καθηγητές τους και τους Πρυτάνεις 15 Ιατρικών Σχολών ανά τον Κόσμο.

Στην προσφώνηση του ο κ. Πατούλης αφού καλωσόρισε τους Έλληνες και ξένους φοιτητές και τους καθηγητές τους, τόνισε την σημασία της συνεργασίας των ιατρών και των φοιτητών όλου του κόσμου, για την διάδοση του Ιπποκρατικού Πνεύματος και των ηθικών αξιών, συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες.

Στο Δείπνο παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι φοιτητές των ιατρικών Σχολών της Ελλάδας και του εξωτερικού με τους καθηγητές τους που θα παρακολουθήσουν το Ιπποκρατικό Σχολείο καθώς και ο αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου επιστημών της Addis Ababa Andualem Beyene, ο αντιπρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Anhui καθηγητής Shen Guoming, o Πρόεδρος του Διεθνούς Ιπποκράτειου Ιδρύματος της Κω Καθηγητής Νίκος Παπαντωνίου, ο καθηγητής της Χειρουργικής Στέφανος Γερουλάνος, ο Αντιπρόδρος του GDHI Δρ. Κων/νος Πάντος και ο Γενικός Γραμματέας του GDHI Δρ. Αντώνης Πολυδώρου.

Διαβάστε επίσης

7 ευγενικές φράσεις στο πρώτο ραντεβού που στην πραγματικότητα είναι προσβλητικές

Εμβολιασμοί COVID-19: Το «κοκτέιλ» ιών, οι συστάσεις και τα fake news

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.