Ιατρείο Αλληλεγγύης στον Παλαμά Καρδίτσας από τους γιατρούς του ΕΣΥ

Σε χρόνο ρεκόρ στήθηκε και ξεκίνησε να λειτουργεί το Ιατρείο Αλληλεγγύης στον Παλαμά Καρδίτσας με τη συνδρομή της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας (ΕΙΝΚΥΝΚ).

Γιατροί και νοσηλευτές από τις δημόσιες μονάδες υγείας της Καρδίτσας, οργάνωσαν και “έστησαν” ένα ιατρείο στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες από τον Παλαμά Καρδίτσας, που χτυπήθηκαν από την κακοκαιρία Ντάνιελ.

Ιατρείο Αλληλεγγύης στον Παλαμά Καρδίτσας από τους γιατρούς του ΕΣΥ

Σε 3 μέρες στήθηκε το Ιατρείο Αλληλεγγύης στον Παλαμά Καρδίτσας

“Στην ολιγωρία του κράτους απαντάμε με οργάνωση και δυνάμωμα της αλληλεγγύης”, είπαν σε σημερινή συνέντευξη οι εκπρόσωποι της ΕΙΝΚΥΝΚ Έκτορας Γάζος και Γιάννης Μήχας.

“Δουλεύουμε παράλληλα με την εντατική προσπάθεια των συναδέλφων του Κέντρου Υγείας  Παλαμά που δίνουν μάχη σε αντίξοες συνθήκες στεγαζόμενοι σε ακατάλληλο χώρο πάνω από δέκα ημέρες, αφού ο καθαρισμός και η αποκατάσταση του Κέντρου από τα νερά και τις λάσπες της πλημμύρας καθυστερεί αδικαιολόγητα.
Εντείνουμε τον αγώνα για να επαναλειτουργήσει άμεσα το ΚΥ Παλαμά σε ασφαλές κτήριο με όλες τις αναγκαίες σύγχρονες προδιαγραφές. Μέχρι τότε πρέπει να στεγαστεί επειγόντως σε κατάλληλο χώρο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ας κάνουν ό,τι και οι νοσοκομειακοί γιατροί που καταφέραμε να στήσουμε το Ιατρείο Αλληλεγγύης μέσα σε τρεις ημέρες.
Καλούμε γιατρούς και λοιπό υγειονομικό προσωπικό από την Καρδίτσα και τις άλλες περιοχές της Ελλάδας να δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο Ιατρείο Αλληλεγγύης.
Όλοι για έναν και ένας για όλους. Στον αγώνα για τη ζωή, την υγεία και την περιουσία του λαού”, κατέληξαν.

Διαβάστε επίσης

Η τραγική ιστορία της οικογένειας της νοσηλεύτριας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα της ανθρωπιστικής αποστολής

Η καλύτερη ηλικία για να χάσουν βάρος τα παχύσαρκα παιδιά και να μην το ξαναπάρουν

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.