Η τραγική ιστορία της οικογένειας της νοσηλεύτριας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα της ανθρωπιστικής αποστολής

Το δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη με τους 5 νεκρούς έχει συγκλονίσει όλους τους Έλληνες και η ιστορία της οικογένειας της νοσηλεύτριας που έχασε τη ζωή της θέλοντας να προσφέρει βοήθεια σε συνανθρώπους μας, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Σύμφωνα με το creta24.gr, η νοσηλεύτρια με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης εργαζόταν στο 251 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα. Η οικογένειά της έχει ήδη ενημερωθεί για τον θάνατό της στο τροχαίο δυστύχημα.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι άλλη μία νοσηλεύτρια, ένας υπαξιωματικός και δύο διερμηνείς, παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης.

Ο χαμός της εν ώρα καθήκοντος αποτελεί ένα οδυνηρό πλήγμα για την οικογένειά της, η οποία έχει δεχτεί δύο ακόμη φορές τα χτυπήματα της μοίρας.

Ο αδερφός της άτυχης στρατιωτικού είχε επίσης σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ενώ ο θείος της ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και έφυγε από τη ζωή επίσης εν ώρα καθήκοντος, όταν το αεροσκάφος στο οποίο στο επέβαινε κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής, συνετρίβη.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κήρυξε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη που στοίχισε τη ζωή σε πέντε μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας. Οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στην Ελευσίνα με στρατιωτικό αεροσκάφος C-27. Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ πρόκειται για τρία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και δύο διερμηνείς που συμμετείχαν στην αποστολή από πλευράς Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκφράζει “τη βαθύτατη οδύνη του, για τον θάνατο των πέντε συμπολιτών μας στην αποστολή στη Λιβύη και απευθύνει τις ευχές του, για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Οι εκλιπόντες έχασαν τη ζωή τους κατά της διάρκεια ανθρωπιστικής αποστολής, δίνοντας παράδειγμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.
Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στις ένοπλες δυνάμεις για τα άξια στελέχη τους που έπεσαν στο καθήκον”.

Δείτε περισσότερα στο newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

Αντιβιοτικά στα κοτόπουλα: Πώς επηρεάζεται η δική μας υγεία;

Το νέο ΕΚΑΒ και οι χρόνοι αναμονής στα Επείγοντα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.