H καλύτερη ημέρα και ώρα για αεροπορικό ταξίδι – Τι πατούν οι επιβάτες στο HappyOrNot

Η εταιρεία HappyOrNot με τα τερματικά ικανοποίησης, αναφέρει ότι η καλύτερη ημέρα και ώρα για αεροπορικό ταξίδι είναι η Τετάρτη και συνήθως οι πτήσεις που γίνονται πολύ νωρίς τα χαράματα.

Η καλύτερη ημέρα και ώρα για αεροπορικό ταξίδι

Αναλύοντας τα δεδομένα που προέρχονται από τα Smiley terminals των αεροδρομίων το πρώτο τρίμηνο του 2023, με βάση τις απαντήσεις 7 εκατομμυρίων πελατών που ερωτήθηκαν σε 30 χώρες, η Τετάρτη έλαβε 83,7% θετικές κριτικές από τους πελάτες, αποτελώντας τη καλύτερη ημέρα για πτήση. Η Κυριακή ήταν η χειρότερη μέρα με θετικές κριτικές που δεν ξεπέρασαν το 79,9%.

Οι ταξιδιώτες ψήφισαν ως καλύτερη ώρα τα χαράματα στις 4 πρωί (85,2%), ενώ το 84% ψήφισε 7 π.μ. και 8 π.μ. Αντίθετα, οι πτήσεις αργά τη νύχτα είναι οι χειρότερες σύμφωνα με τις απόψεις των επιβατών, με τις ώρες 10 μ.μ. και 11 μ.μ. να λαμβάνουν τα χαμηλότερα ποσοστά θετικών αξιολογήσεων (76,4%).

HappyOrNot

Τα “Smiley Terminals” της εταιρίας HappyOrNot είναι τοποθετημένα σε πέντε διαφορετικές περιοχές κάθε αεροδρομίου: στην ασφάλεια, τις αφίξεις, το τσεκ ιν, τις τουαλέτες και τις αποσκευές. Ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές, η περιοχή αναμονής για τις αποσκευές συγκέντρωσε τις πιο αρνητικές κριτικές, ενώ τα σημεία ασφάλειας έλαβαν το μικρότερο ποσοστό αρνητικών κριτικών.

Τέλος, τα τρία πιο συχνά παράπονα των ταξιδιωτών σχετίζονται με τη φιλικότητα του προσωπικού, τις μεγάλες ουρές αναμονής και την καθαριότητα των εγκαταστάσεων.

Διαβάστε επίσης

Το τέλειο φιλί, οι ορμόνες και η δήλωση της Αντζελίνα Τζολί

Το ΕΚΑΒ στο επίκεντρο διαμάχης μια ανάσα πριν από τις προγραμματικές

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.