Ημιμαραθώνιος Κρήτης: Το ξεκαρδιστικό σποτάκι για τις εκλογές

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης οργανώνεται για 7η χρονιά από τον Σύλλογο ΑΘΛΗ.Σ.Υ και το φετινό σποτάκι που έχει ήδη γίνει viral, αποδεικνύει γι άλλη μια φορά το μεράκι, το πάθος και το χιούμορ των διοργανωτών, οι οποίοι εμπνέονται αυτή την περίοδο από τις εκλογές, σκορπίζοντας άφθονο γέλιο.

Ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ οργανώνει εκτός από τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης την 1η Οκτωβρίου 2023 και τους παράλληλους αγώνες 5χλμ 10χλμ ,1000μ για παιδιά και ΑΜΕΑ 200μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

Στο φετινό σποτάκι κυριαρχούν οι εκλογές με πρωταγωνιστές τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ενώ ο αυτοσαρκασμός των Κρητικών είναι σε όλο του το μεγαλείο.

Δύο μαυροπουκαμισάδες σε ένα καφενείο συζητούν για το ποιος θα κερδίσει, ο Κυριάκος ή ο Αλέξης. Σιγά σιγά η διαφωνία τους εντείνεται και ένας τρίτος πελάτης του καφενείου που ενοχλείται από τις φωνές, τους λέει την γνωστή ατάκα του Δημήτρη Κουτσούμπα «Εσείς δεν βάζετε μυαλό, αλλά αυτοί είστε».

Ημιμαραθώνιος Κρήτης – Δείτε το φετινό σποτάκι 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης στην ιστοσελίδα του Συλλόγου ΑΘΛΗ.Σ.Υ.

Διαβάστε επίσης

1 στους 3 ενήλικες έχει άγχος όταν κάνει μαθηματικά και 2 στους 3 γονείς βοηθούν τα παιδιά τους με την Google

Τι απαιτείται για εκπληκτικό σεξ μετά τα 40 (όχι αυτό που φαντάζεστε)

Ο γηραιότερος σκύλος όλων των εποχών στον κόσμο έγινε 31 – Πού οφείλεται η μακροζωία του

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.