Ταξίδι και υγεία: Νέα συνεργασία του Ομίλου ΗΗG με την πλατφόρμα WELMED

Ο Όμιλος HHG, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών του, προχωρά σε μία σημαντική συνεργασία με τη WELMED, μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρία καινοτόμων παροχών, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναβάθμιση του Τουρισμού Υγείας και στην εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας.

Νέα συνεργασία του Ομίλου ΗΗG με την πλατφόρμα WELMED

Το Hellenic Healthcare Group (HHG), ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών υγείας, προσφέρει πλέον, μέσω της πλατφόρμας WelBook της WelMed, προνομιακές υπηρεσίες υγείας, ανανέωσης και αναζωογόνησης σε ταξιδιώτες στη χώρα μας. Η διαρκώς βελτιούμενη ποιότητα των υποδομών και υπηρεσιών υγείας, οι σημαντικές επενδύσεις που πραγματοποιούνται σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, η άριστη κατάρτιση των επαγγελματιών υγείας, οι διεθνείς διακρίσεις, αλλά και το εκτεταμένο δίκτυο παροχής υπηρεσιών υγείας αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για την ανάδειξη του HHG σε σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σήμερα αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των πολιτών που επιλέγει να συνδυάσει απλές ή και πολύπλοκες ιατρικές πράξεις με ταξίδια αναψυχής σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, με ήπιο κλίμα και υψηλού επιπέδου υγειονομικές υποδομές.

Ο Όμιλος HHG και η WELMED

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) ιδρύθηκε το 2018 και διαθέτει 8 κορυφαία θεραπευτήρια, –Yγεία, Μetropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta InterClinic στην Ελλάδα και Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και Αρεταίειο Νοσοκομείο στην Κύπρο, τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, το Κέντρο Γενετικής και Γενωμικής ΆλφαLAB, τη Μονάδα ΥΓΕΙΑ IVF Εμβρυογένεσις και την Κλινική City Hospital στην Καλαμάτα.

Οι πρότυπες νοσηλευτικές μονάδες (Center of Excellence) του HHG παρέχουν υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα και διεθνώς ανταγωνιστικές υπηρεσίες για κάθε θέμα υγείας, από τη γέννηση έως την τρίτη ηλικία, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Η WelMed είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική πλατφόρμα καινοτόμων παροχών στους κλάδους του τουρισμού και της υγείας. Μέσω των αποκλειστικών συνεργασιών, η WelBook ήρθε για να ενισχύσει τον ελληνικό τουρισμό παρέχοντας αποκλειστικά προνόμια για τους τουρίστες σε όλες τις συνεργαζόμενες μονάδες;.

Πλέον ο κάθε επισκέπτης της χώρας μας μπορεί να επωφεληθεί μοναδικά από τα προνόμια του καινοτόμου και αξιόπιστου loyalty scheme τόσο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όσο και μετά από αυτό. Ειδικότερα όσο πιο συχνά ταξιδεύει κάποιος στο δίκτυο της WelBook τόσο περισσότερες ιατρικές παροχές κερδίζει.

Διαβάστε επίσης

Όταν η μύτη αρχίζει να γερνάει

Πράσινο τσάι εναντίον τσάι matcha: Συγκρίνονται;

Οι αγάπες της Ματίνας, η ενημέρωση για το δυστύχημα και το «κάψιμο» του Δημήτρη

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.