Φοβάστε το αεροπλάνο; 5 + 1 συμβουλές για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της πτήσης

Ένα αεροπορικό ταξίδι, μπορεί να είναι αγχωτικά για κάποιους απόπ εμάς, αλλά αν είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τις συμβουλές του theplanetd.com μπορείτε όχι μόνο να κάνετε τα ταξίδια σας πιο εύκολα αλλά και να διασκεδάσετε κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ντυθείτε άνετα

Φορέστε φαρδιά ρούχα και προσπαθήστε να έχετε καλή θερμοκρασία μέσα στο αεροπλάνο. Τόσο εαν έχετε κλείσει επαγγελματικά αεροπορικά εισητήρια ή κανονικά(οικονομικά), η θερμοκρασία στην καμπίνα είναι πάντα η ίδια και το μόνο που μπορείτε να αλλάξετε, είναι η προσωπική σας ρύθμιση που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι σας(να ανεβάσετε ή να χαμηλώσετε την ένταση).

Κάντε κράτηση θέσης στο παράθυρο

Εαν έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε θέση στο παράθυρο ή μπορείτε να την αγοράσετε εξτρά στα αεροπορικά σας εισιτήρια, τότε κάντε το! Μια θέση στο παράθυρο σας εξασφαλίζει ότι μπορείτε να κλείσετε το φινιστρίνι και να κοιμηθείτε άνετα. Επίσης μπορείτε να έχετε κάποιο μαξιλάρι μαζί σας και να το ακουμπήσετε στο τοίχωμα του παραθύρου, έτσι ώστε να ξαπλώσετε άνετα! Μην ξαπλώσετε χωρίς το μαξιλάρι καθώς το τοίχωμα του αεροπλάνου έχει αρκετές βρωμιές και μικρόβια που θα μεταφερθούν σε εσάς.

Χαλαρώστε με ένα ποτό ή ένα βότανο

Πιείτε ένα χαλαρό ποτό ή ένα χαλαρωτικό βότανο πριν το αεροπορικό ταξίδι σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να έχετε ένα πολύ ικανοποιητικό ύπνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ψυχαγωγία on board

Φροντίστε να έχετε μαζί σας κάποιο mp3 player ή κάποιο άλλο σύστημα ψυχαγωγίας. Έτσι θα μπορέσετε να δείτε την αγαπημένη σας σειρά/ταινία ή να ακούσετε τις αγαπημένες σας μελωδίες, μέχρι να σας πιάσει ο ύπνος!

Τρόφιμα και ποτά

Πίνετε άφθονο νερό ώστε να είστε ενυδατωμένοι και να μην ξυπνήσετε κατά τη διάρκεια του ύπνου για να πιείτε νερό. Επίσης φροντίστε να είστε ελαφρά χορτάτοι. Ένα μικρό σνακ πριν το ταξίδι είναι το κατάλληλο γεύμα.

Επενδύστε σε ένα καλό μαξιλάρι

Μια επένδυση σε ένα αεροπορικό μαξιλάρι είναι κάτι που θα αποσβεστεί αμέσως καθώς θα σας προσφέρει μια μεγάλη άνεση στα ταξίδια σας.

Διαβάστε επίσης 

Το πονηρό κόλπο που κάνουν τα ζευγάρια στις αεροπορικές πτήσεις και οι άλλοι επιβάτες το μισούν

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον τουρισμό, η εικονική πραγματικότητα και το cloud

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.