Το πονηρό κόλπο που κάνουν τα ζευγάρια στις αεροπορικές πτήσεις και οι άλλοι επιβάτες το μισούν

Υπάρχουν κάποιοι επιβάτες στις αεροπορικές πτήσεις που είναι πιο πονηροί, ειδικά τα ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί.

Σύμφωνα με την Washington Post, κάποια ζευγάρια, γονιός με παιδί, κ.λπ. θα δοκιμάσουν την τύχη τους κάνοντας κράτηση στο παράθυρο και στο διάδρομο, ελπίζοντας ότι το αεροπλάνο δεν θα είναι γεμάτο και ένας ταξιδιώτης που ταξιδεύει μόνος του δεν θα θέλει τη μεσαία θέση στα καθίσματα των αεροπλάνων.

Αλλά αυτή η προσέγγιση κράτησης έχει πυροδοτήσει συζητήσεις στο διαδίκτυο και πολλοί επιβάτες λένε ότι δεν αντέχουν τους ανθρώπους που το κάνουν αυτό.

Τα πονηρά ζευγάρια κάνουν κράτηση για το διάδρομο και το παράθυρο, για να έχουν ένα από τα δύο αποτελέσματα: είτε κανείς δεν κάθεται ανάμεσά τους που είναι και ο σκοπός για να έχουν άνεση στο ταξίδι και μία κενή θέση κοντά τους, είτε κάποιος κάνει κράτηση για την κενή θέση και το ζευγάρι του προτείνει να αλλάξουν καθίσματα. Φαίνεται σαν ένα σενάριο win-win.

Τι πιστεύουν οι επιβάτες για τις θέσεις που κρατάνε τα ζευγάρια στις αεροπορικές πτήσεις

Όπως αναφέρει το bestlifeonline.com ένας δημοσιογράφος ξεκίνησε μία έρευνα στο Twitter για να ανακαλύψει τις απόψεις σχετικά με το θέμα. Η ερώτησή ήταν “Αν είχατε μια μεσαία θέση σε ένα αεροπλάνο και υπήρχε ένα ζευγάρι ο ένας στο κάθισμα του διαδρόμου και ο άλλος στο παράθυρο, θα δεχόσασταν να αλλάξετε κάθισμα και να μεταβείτε σε μία από τις δύο θέσεις; Αν ναι, ποιά από τις τρεις;”

Απάντησαν 27.803 ερωτηθέντες, με το 44,6% να λέει ότι θα έλεγε ναι και θα έπαιρνε την θέση στον διάδρομο. Το 41,8% δήλωσαν ότι θα συμφωνούσαν επίσης να μετακινηθούν, αλλά στο παράθυρο. Μόλις το 3,2% είπε ότι προτιμά τη μέση, αλλά το 10,4% είπε ότι δεν θα αλλάξει από κακία, ελπίζοντας να «χαλάσει τη διασκέδαση».

Υπάρχει πάντως και άλλη λύση για τα ζευγάρια. Κάντε κράτηση θέσεων στον διάδρομο, την μία απέναντι από την άλλη!

Διαβάστε επίσης

Έρευνα του ΠΟΥ για το αν ευθύνονται συγκεκριμένα αντιβηχικά σιρόπια για 300 θανάτους παιδιών

Τις επόμενες 10 μέρες ενεργοποιείται το σχέδιο για τα ράντζα – Ποιο νοσοκομείο «μπαίνει στο παιχνίδι»

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.