Χειμερινές διακοπές για όσους έχουν επιταγές κοινωνικού τουρισμού

Οι επιταγές κοινωνικού τουρισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για χειμερινές διακοπές και γιορτινές αποδράσεις.

Όσοι έχουν επιταγές κοινωνικού τουρισμού, μπορούν να πραγματοποιήσουν χειμερινές διακοπές σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων της ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης).

Φέτος η ΔΥΠΑ υλοποιεί το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού εργαζομένων και ανέργων και το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων e-ΕΦΚΑ (τ. ΟΑΕΕ).

Τα προγράμματα είναι ενισχυμένα και ελκυστικά, τόσο για τους δικαιούχους όσο και για τους παρόχους, καθώς έχουν μειωμένη έως μηδενική ιδιωτική συμμετοχή στο κόστος της διανυκτέρευσης στα τουριστικά καταλύματα, αλλά και αυξημένες τιμές επιδότησης.

Επιταγές κοινωνικού τουρισμού

Οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο.

Ειδικά σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στο νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν, ενώ στους Δήμους Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέσω gov.gr στις διευθύνσεις:

Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού εργαζομένων και ανέργων

Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού συνταξιούχων e-ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ)

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos

Διαβάστε επίσης

Η πρόκληση για τον Θόδωρο, η αστοχία της Ζωής και οι καθυστερήσεις του Ολύμπιου

Αύξηση σε γρίπη και RSV στην Ευρώπη, “βλέπει” το ECDC – 1 στους 2 που νοσηλεύεται είναι άνω των 55 ετών

7 λάθη στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που είναι πραγματικά επικίνδυνα

Δείτε Ακόμη

Έχετε κάποιο σχόλιο;

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Με την υποβολή του σχολίου σας αυτόματα συμφωνείτε με τους Γενικούς Κανόνες Σχολιασμού Άρθρων τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε εδώ.